Aparat de aer conditionat Samsung AR35 12000 BTU, Clasa A++, Fast cooling, Good Sleep, AR12TXHQASINEU/AR12TXHQASIXEU, Alb Review si Pareri

Samsung

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Samsung AR35 AR12TXHQASINEU/AR12TXHQASIXEU este un aparat de aer conditionat preavzut cu functii multiple capabil sa ofere un confort termic superior, indiferent de sezon. Poate fi o alternativa inspirata de luat in considerare, insa mai multe detalii vom discuta in cele ce urmeaza.

Aparatul de aer conditionat Samsung AR35 AR12TXHQASINEU/AR12TXHQASIXEU este prevazut cu o capacitate de incarcare de 12000 BTU/h si este indicat pentru suprafete de pana la 35 mp. Totodata, face parte din clasa de eficienta energetica A++ in regim de racire si A in regim de incalzire, asigurand un consum energetic scazut.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol foarte important in activitatea aparatului fiindca datorita acesteia compresorul isi poate regla automat turatiile, atingand mai rapid temperatura setata. Pe cicluri lungi de functionare, se pot obtine importante economii cu energia electrica.

Totodata, integreaza filtru HD foarte eficent in captarea prafului, a aerului contaminat si alergenilor precum polen, spori de mucegai, parul de la animalele de companie si asa mai departe, oferind un aer mai curat. In plus, paote fi detasat si spalat foarte usor pentru a ii mentine performantele constante.

Samsung AR35 AR12TXHQASINEU/AR12TXHQASIXEU are la faza functiile de racire si incalzire, dar si alte functii utile, cum ar fi:

 • Dezumidificare – preuspune eliminarea umezelii excesive din aer, prevenind dezvoltarea mucegaiului.
 • Timer – vizeaza presetarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Auto restart – implica reluarea in mod automat a activitatii aparatului afisand pe display un cod specific, pe care il veti putea gasi in manualul cu instructiuni.
 • Good Sleep – previne modificarile bruste de temperatura si asigura un mod de operare silentios.
 • Fast Cooling – intensifica temporar activitatea aparatului pana ce temperatura dorita va fi atinsa intr-un timp scurt.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 80.5 cm lungime, 19.4 cm latime si 28.5 cm inaltime, avand o greutate de 8.1 kg. Unitatea externa masoara 72 cm lungime, 27 cm latime si 49.5 cm inaltime, avand o greutate de 23.2 kg.

In concluzie, aparatul de aer conditionat Samsung AR35 AR12TXHQASINEU/AR12TXHQASIXEU este o varianta foarte buna de aparat de aer conditionat care se descurca excelent, lucru confirmat de actualii cumparatori. Acestia sustin ca aparatul in discutie reuseste sa elimine foarte usor si rapid disconfortul termic, beneficiaza de o serie de programe foarte utile si presupune un mod de functionare silentios si economic. Se declara multumiti pe deplin de el si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Samsung AR35 AR12TXHQASINEU/AR12TXHQASIXEU

9.8

Calitate

9.8/10

Rezistenta

9.9/10

Functii si Tehnologii

9.7/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Tehnologie Inverter
 • Filtru HD
 • Gama variata de functii
 • Silentios

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *