Aparat de aer conditionat Bosch Climate 2000i, 9000 BTU Review si Pareri pertinente

Bosch

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Bosch Climate 2000i este un aparat de aer conditionat inovator, ce aduce impreuna performanta de varf si confortul modern. Cu tehnologia in continua evolutie, aparatul de aer conditionat nu doar ca isi indeplineste scopul de a regla temperatura din interiorul locuintei, ci ofera si functionalitati avansate pentru a satisface cerintele utilizatorilor.

Aparatul de aer conditionat Bosch Climate 2000i prezinta o capacitate de modificare a temperaturii de 9000 BTU/h si face parte din clasa de eficienta energetica A++ in regim de racire si A+ inr egim de incalzire, asigurand astfel un consum energetic redus. Aceasta eficienta energetica mare nu doar ca reduce conumul de energie, ci si contribuie la protejarea mediului inconjurator fiind o alegere responsabila din punct de vedere ecologic.

Un aspect important de mentionat al aparatului de aer conditionat Bosch Climate 2000i este tehnologia sa avansata. Cu filtrul catalizator rece, acesta nu doar raceste aerul, ci si il curata de impuritati, precum bacteriile si alergenii, asigurand un mediu interior sanatos si proaspat pentru intreaga familie. Tehnologia Inverter optimizeaza functionarea aparatului, ajustand constant puterea de racire sau incalzire in functie de necesitati, astfel incat sa se obtina o temperatura constanta si confortabila, cu un consum redus de energie.

Pentru a se adapta stilului de viata modern, aparatul de aer conditionat Bosch Climate 2000i este echipat cu tehnologie Wi-Fi, permitand utilizatorilor sa il controleze de la distanta prin intermediul unei aplicatii mobile. Aceasta functionalitate permite reglarea temperaturii si a altor setari de la orice locatie, prin simpla utilizare a smartphone-ului, oferind astfel un control complet si convenabil asupra mediului interior.

Bosch Climate 2000i include functiile de racire si incalzire, dar si alte functii interesante, precum:

 • Dezumidificare – elimina umiditatea excesiva din aer prevenind dezvoltarea mucegaiului in locuinta.
 • Turbo – intensifica temporar activitatea aparatului pentu a atinge mai rapid temperatura setata.
 • Timer – preseteaza activitatea aparatului pe intervale orare.
 • Auto Restart – aparatul isi poate relua activitatea dupa o pana de curent, luand in considerare ultimele setari realizate.
 • Follow Me – transforma telecomanda in termostat de camera care va transmite feedback catre unitatea centrala.
 • Wind avoid me – ajusteaza automat directia fluxului de aer astfel incat sa nu il directioneze catre persoanele aflate in interiorul camerei.
 • Noapte – protejeaza impotriva modificarilor bruste de temperatura pe timpul noptii.

Unitatea interna masoara 19.4 cm lungime, 80.5 cm latime si 28.5 cm inaltime, iar unitatea externa masoara 27 cm lungime, 72 cm latime si 49.5 cm inaltime.

Asadar, daca sunteti in cautarea unui aparat de aer conditionat performant si eficient, Bosch Climate 2000i ar putea fi o alegere inspirata. Cumparatorii sunt foarte multumiti de achizitia facuta si sustin ca functioneaza excelent. Functiile din dotare le acopera integral nevoile, iar in ansamblu, nu au ce sa ii reproseze. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Bosch Climate 2000i

9.8

Calitate

9.8/10

Rezistenta

9.8/10

Functii si Tehnologii

9.8/10

Pret

9.9/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Filtru catalizator rece
 • Functie Wind avoid me
 • Eficienta energetica

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *