Aparat de aer conditionat LG Dualcool Pro 12000 BTU, Clasa A++, Fast cooling, Fast heating, R32, W12TE.NEU/W12TE.UEU, alb : Review si Pareri

LG

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

LG Dualcool Pro W12TE.NEU/W12TE.UEU este un model de aparat de aer conditionat dotat cu tehnologii si functii moderne pentru un confort termic optim. Daca este o solutie eficienta si pentru locuinta voastra ramane sa descoperiti imediat in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Cu o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h, acest aparat de aer conditionat LG poate racori sau incalzi eficient un spatiu de dimensiuni medii, oferind un confort termic optim indiferent de conditiile externe. Indiferent ca este vorba de zile caniculare sau de nopti reci de iarna, LG Dualcool Pro este pregatit sa faca fata oricaror provocari termice.

Un alt aspect important al acestui aparat de aer conditionat este eficienta sa energetica. Clasa A++ la racire si clasa A+ la incalzire atesta angajamentul LG pentru reducerea consumului de energie si protejarea mediului inconjurator. Tehnologia avansata Inverter contribuie, de asemenea, la aceasta eficienta, regland automat puterea compresorului pentru a mentine temperatura dorita, economisind in acelasi timp energie electrica.

Pe langa performanta si eficienta, LG Dualcool Pro impresioneaza si prin designul sau elegant si functional. Display-ul LED si telecomanda usor de utilizat fac ajustarea setarilor si controlul aparatului simplu si intuitiv. In plus, designul compact si modern se integreaza perfect in orice tip de incapere, adaugand un plus de eleganta spatiului dvs.

LG Dualcool Pro W12TE.NEU/W12TE.UEU are la baza functiile de racire si incalzire, dar si alte functii utile, cum ar fi:

 • Dezumidificare – elimina umiditatea in exces din locuinta.
 • Auto Swing – distribuie uniform aerul in incapere.
 • Timer – permite presetarea activitatii aparatului pentru urmatoarele 24 de ore.
 • Auto restart – aparatul isi poate relua automat activitatea dupa o pana de curent, dupa ultimele setari realizate.
 • Sleep – protejeaza somnul impotriva modificarilor bruste de temperatura.
 • Autocuratare – mentine vaporizatorul uscat prevenind dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului.
 • Fast Cooling – intensifica temporar activitatea aparatului pentru a racori mai rapid incaperea.

Unitatea interna masoara 77.7 cm lungime, 20.1 cm latime si 25 cm inaltime, avand o greutate de 7.8 kg. Unitatea externa masoara 45.9 cm lungime, 27.6 cm latime si 71.2 cm inaltime, avand o greutate de 20 de kg.

Asadar, LG Dualcool Pro W12TE.NEU/W12TE.UEU este o alternativa de aparat de aer conditionat ce ofera un bun echilibru itnre performanta, eficienta si confort. Cumparatorii sunt multumiti de modul de operare al acestui model, iar pentru nevoile sale, eset exact ceea ce trebuie. Astfel, il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: LG Dualcool Pro W12TE.NEU/W12TE.UEU

9.7

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii si Tehnologii

9.6/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Tehnologie Inverter
 • Eficienta energetica
 • Design modern

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *