Sistem aer conditionat multisplit Tesla TGS-D16V99W, unitate exterioara de 16000 BTU, unitati interioare 2 x 9000 BTU : Review detaliat

Tesla

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Tesla TGS-D16V99W este un sistem de aer conditionat multisplit care poate asigura un confort termic bun indiferent de sezon. Sistemele de aer conditionat au evoluat semnificativ pentru a oferi nu doar racoare in zilele toride de vara, ci si incalzire eficienta in sezoanele reci. In acest context, sistemele multisplit au devenit o alegere populara, iar modelul in discutie se remarca ca un exemplu foarte bun al tehnologiei moderne in acest domeniu.

Cu o unitate exterioara de 16000 BTU/h si doua unitati interioare de 9000 BTU/h fiecare, sistemul multislipt Tesla TGS-D16V99W este proiectat sa asigure un confort termic optim in spatii de dimensiuni medii. Clasa de eficienta energetica A++ la racire si A+ la incalzire atesta angajamentul Tesla pentru economisirea energiei si reducerea impactului asupra mediului inconjurator.

O caracteristica importanta a acestui sistem face referire la tehnologia Inverter care are capacitatea de a regla continuu puterea compresorului in functie de cerintele de racire sau incalzire. Acest lucru asigura mentinerea unei temperaturi constante in interiorul spatiului, evitand astfel fluctuatiile bruste ce pot afecta confortul si consumul de energie.

Cu tehnologia Wi-fi integrata, utilizatorii au posibilitatea de a controla sistemul de la distanta utilizand telefonul sau tableta, prin intermediul aplicatiei mobile. Aceasta ofera un control convenabil si flexibilitate, ajustand setarile de temperatura si programarea functiilor chiar si atunci cand nu sunt in apropiere de unitatea interioara.

Tesla TGS-D16V99W include, pe langa cele doua functii de baza – racire si incalzire, si alte functii avansate, cum ar fi:

 • Timer – permite programarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite, contribuind la reducerea consumului de energie.
 • Sleep – regleaza constant temperatura in timpul noptii asigurand un somn linistit.
 • Auto restart – aparatul isi reia automat activitatea dupa o pana de curent tinand cont de ultimele setari realizate.
 • Turbo – intensifica temporar activitatea aparatului atingand mai rapid temperatura setata.
 • Eco – optimizeaza consumul de energie reducand puterea sistemului in functie de conditiile de mediu si necesitatile utilizatorului.
 • Dezumidificare – elimina umiditatea excesiva prevenind dezvoltarea mucegaiului in locuinta.

Unitatile interne masoara 19.8 cm lungime, 71.5 cm latime si 29.5 cm inaltime, avand o greutate de 8.5 kg. Unitatea externa masoara 34.5 cm lungime, 88 cm laitme si 55.5 cm inaltime, avand o greutate de 32.4 kg.

Asadar, sistemul multisplit Tesla TGS-D16V99W consitutie o solutie eficineta si moderna pentru necesitatile de racire si incalzire in diverse medii. Cu o tehnologie avansata, conectivitate inteligenta si funcitonalitati intuitive, acesta ofera nu doar confort termic, ci si economii de energie si control personalizat. Cumparatorii sunt foarte multumiti de alegerea facuta si sustin ca sistemul functioneaza excelent. Raceste sau incalzeste foarte bine, functiile din dotare sunt bine gandite, iar raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Tesla TGS-D16V99W

9.8

Calitate

9.8/10

Rezistenta

9.9/10

Functii si Tehnologii

9.8/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Tehnologie Wi-fi
 • Functii moderne
 • Tehnologie Inverter
 • Eficienta energetica

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *