Review: Aparat de aer conditionat Carrier Ventus Ultimate, 12000 BTU

Carrier

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Carrier Ventus Ultimate este un aparat de aer conditionat foarte economic si eficient, pregatit sa vina in ajutorul tau pentru a oferi cele mai bune conditii termice indiferent de sezon. In continuare, va voi prezenta cele mai importante detalii despre acest produs pe care este bine sa le cunoasteti inainte de a il achizitiona.

Aparatul de aer conditionat Carrier Ventus Ultimate este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 12010 BTU/h pe modul racire, respectiv 12965 B|TU/h pe modul incalzire. Este un model foarte economic fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pentru racire si A+++ pentru incalzire.

Tehnologia Inverter dublu rotativ are rolul de a optimiza activitatea aparatului astfel incat aparatul sa isi poata modifica in mod automat turatiile in vederea obtinerii temperaturii dorite mult mai rapid. Pe cicluri lungi de functionare, se vor putea obtine importante economii cu energia electrica.

Sistemul de filtrare implementat este performant – HEPA, Cold Catalist, Vitamina C, Pre-filtru, Ionizator, reusind sa asigure o purificare completa a aerului. Astfel, vor fi tinute la distanta particulele fine de praf, poluare si polen, precum si virusurile, bacteriile si alergenii.

Carrier Ventus Ultimate dispune de cele doua functii de baza – racire si incalzire, dar si de alte functii utile, cum ar fi:

 • Dezumdificare – elimina umezeala excesiva din aer, prevenind astfel formarea mucegaiului.
 • Timer – permite programarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Sleep Mode – protejeaza somnul impotriva variatiilor bruste de temperatura, functionand in regim silentios.
 • Auto-diagnoza – identifica orice problema aparuta la nivel functional, chiar si scurgerile de freon, afisand pe display un cod pe care il veti putea gasi in manualul de instructiuni.
 • Auto restart – presupune reluarea in mod automat a activitatii aparatului dupa o pana de curent, luand in considerare ultimele setari realizate.
 • Follow Me – transforma telecomanda in termostat de camera, transmitand constant feedback catre unitatea principala pentru a mentine temperatura constanta.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului pe o perioada limitata de timp, atingand mai rapid temperatura dorita.
 • Auto Swing – asigura disitrbuirea uniforma a aerulu in incapere.
 • Self-Cleaning Mode – vizeaza uscarea vaporizatorului odata cu incheierea ciclului de racire, prevenind in acest fel dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului pe suprafata sa, care ar putea provoca mirosuri neplacute in locuinta.
 • Auto-defost – presupune dezghetarea automata a unitatii externe in sezonul rece in momentul in care se formeaza gheata in interior.
 • Smart pre-heat – verifica temperatura bateriei unitetii interne inainte ca sistemul sa porneasca in modul incalzire, prevenind in acest fel formarea curentilor de aer reci.
 • Mod Eco – presupune o functionare economica consumand cu pana la 60% mai putina energie electrica in decursul a 8 ore.

In ceea ce priveste zgomotul produs, nici acesta nu ar trebui sa va creeze probleme, intrucat pe prima treapta inregistreaza 22 dB, pe a doua 31 dB, pe a treia 35 dB si pe a patra 40 dB.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 81.2 cm lungime, 19.2 cm latime si 30 cm inaltime, iar greutatea acesteia este de 8.5 kg. Dimensiunile unitatii exxterne sunt de 77 cm lungime, 30 cm latime si 55.5 cm inaltime, avand o greutate de 27 de kg.

Opinii personale

Carrier Ventus Ultimate este un aparat de aer conditionat care functioneaza ireprosabil, oferind o eficienta ridicata. Imi place acest model foarte mult fiindca este deosebit de economic, iar functiile din dotare extrem de bine gandite. Indiferent de circumstante, este imposibil sa nu gasesti functia potrivita. In plus, acestea vizeaza si buna functionare a aparatului in conditii optime, iar aici ma refer in special la Functia de autocuratare, dar si de Autodezghetare. De asemenea, apreciez modul silentios de operare, ceea ce reprezinta un aspect important. Din punctul meu de vedere, acest model isi merita pe deplin banii.

Pareri de la alti cumparatori

Clientii sunt si ei incantati de eficienta acestui aparat care i-a ajutat foarte mult, indeosebi, in sezonul cald. Acestia sustin ca modifica extrem de rapid si de bine temperatura din camera, este silentios si usor de setat. Fiindca nu dispune de tehnologia Wi-fi, atunci cand doresc sa il porneasca la o anumita ora, apeleaza cu incredere la Functia Timer care face exact acelasi lucru. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Carrier Ventus Ultimate 12000 BTU

9.8

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Functii si Tehnologii

9.5/10

Pret

9.8/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Foarte economic
 • Numar mare de functii moderne
 • Sistem de filtrare performant
 • Functionare silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *