Aparat de aer conditionat mobil Electrolux EXP26U558CW – Review si Opinii generale

Electrolux

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Electrolux EXP26U558CW este un aparat de aer conditionat portabil, pe care il putem folosi cu incredere in mai multe incaperi. Singura conditie pentru o functionare optima este sa respectam capacitatea de modificare a temperaturii. In continuare, va voi prezenta in detaliu ce presupune acest aparat in vederea formarii unei pareri cat mai obiective.

Aparatul de aer conditionat Electrolux EXP26U558CW este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 9000 BTU/h, fiind recomandat pentru camere sau birouri mai mici. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, inregistand un consum energetic destul de mic.

Totodata, acesta prezinta un sistem de filtrare destul de performant, reusind sa asigure o purificare completa a aerului. Astfel, va tine la distanta atat particulele de praf, poluare si polen, cat si virusurile, bacteriile si alergenii.

Aparatul poate fi folosit doar pentru racirea incaperii, nefiind prevazut si cu functia de incalzire. In plus, printre functiile din dotare, mai gasim:

  • Dezumidificare – presupune eliminarea umiditatii excesive din aer prevenind formarea mucegaiului. Practic, poate fi folosit in orice sezon pe post de dezumidificator.
  • Sleep – previne modificarile bruste de temperatura, mentinand un confort termic rezonabil.
  • Auto diagnoza – semnaleaza cand filtru necesita curatare sau recipientul este plin si necesita golire.

Referitor la zgomotul produs, este important de stiut ca niciun aparat portabil nu va fi la fel de silentios precum unul fix. Cu toate acestea, nu as putea spune ca zgomotul produs ar fi deranjant, pe prima treapta inregistrand 46 dB, pe a doua treapta 47 dB, iar pe a treia 48 dB.

Totodata, masoara 49.3 cm lungime, 42 cm latime si 79.6 cm inaltime, avand o greutate de 34 de kg. Este foarte usor de transportat dintr-o camera in alta gratie rotilor de transport din dotare foarte rezistente.

Opinii personale

Electrolux EXP26U558CW poate fi o alternativa, din punctul meu de vedere, in momentul in care dorim sa racorim mai multe incaperi, insa bugetul nu ne permite sa achizitionam un aparat fix pentru fiecare camera. De asemenea, poate fi o alternativa si pentru un birou si nu numai, insa trebuie sa avem in vedere de fiecare data capacitatea aparatului si suprafata pe care dorim sa o acoperim. In ceea ce priveste functiile din dotare, as putea spune ca acopera strictul necesar, insa imi place ca il pot folosi si pe post de dezumidificator.

De asemenea, apreciez sistemul de filtrare performant din dotare, lucru pe care unii producatori nu pun accentul atunci cand vine vorba de aparatul portabil. In plus, arata bine si este foarte usor de setat prin intermediul panoul de control amplasat in partea superioara a aparatului.

Pareri de la alti cumparatori

Alte persoane care au achizitionat produsul sustin ca acesta isi face treaba foarte bine, fiind usor de setat si de transportat. In folosesc concomitent in mai multe incaperi, evident, respectand suprafata recomandata. Este vorba de dormitoare mai mici, care pe timpul verii sunt foarte calduroase si au nevoie de putina racorire. Acesta este aparatul potrivit pentru ei si pentru confortul lor, iar din punct de vedere functionare, nu au ce sa ii reproseze. Deopotriva, tot restul anului il folosesc pe post de dezumidificator si de aceasta data isi face treaba foarte bine. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul corect.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Electrolux EXP26U558CW

9.3

Calitate

9.2/10

Rezistenta

9.7/10

Functii si Tehnologii

9.2/10

Pret

9.0/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Usor de transportat
  • Autodiagnoza
  • Sistem de filtrare performant

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *