Aparat de aer conditionat tip consola Daikin Nexura FVXG25K-RXG25L – Review si Pareri obiective

Daikin

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Daikin Nexura FVXG25K-RXG25L este un model de aparat de aer conditionat ultra-performant ce inglobeaza ultimele tehnologii, reusind sa asigure cele mai bune conditii de care ai nevoie. Este de departe unul dintre cele mai reusite modele, insa mai multe detalii vom discuta in cadrul acestui material.

Aparatul de aer conditionat Daikin Nexura FVXG25K-RXG25L prezinta o capacitate de modificare a temperaturii de 9000 BTU/h, facand fata chiar si unui dormitor mai spatios. In acelasi timp, este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ atat in regim de racire, cat si in regim de incalzire, asigurand un consum energetic redus.

Tehnologia Inverter optimizeaza excelent activitatea aparatului, compresorul putandu-si modifica in mod automat turatiile, atingand mai rapid temperatura setata. Pe termen lung, se vor putea obtine importante economii cu energia electrica.

Sistemul de filtrare din dotare este unul dintre cele mai performante modele de pe piata, reusind sa asigure o purificare completa a aerului. Astfel, inregistreaza eficient particulele de praf, poluare si polen, cat si virusurile, bacteriile si alergenii.

In cazul acestui model, tehnologia Wi-fi este optionala, puteti beneficia de ea contra-cost. Cu ajutorul acesteia, puteti controla aparatul direct de pe telefon cu ajutorul aplicatiei Daikin Online Controller, chiar si atunci cand nu sunteti prezenti la domiciliu.

Aparatul Daikin Nexura FVXG25K-RXG25L dispune de functiile de racire si incalzire, dar si alte functii interesante, cum ar fi:

 • Dezumidificare – indeparteaza toata umezeala excesiva din aer, prevenind in acest fel dezvoltarea mucegaiului in locuinta.
 • Putere – intensifica activitatea aparatului pe o perioada limitata de timp, atingand mai rapid temperatura dorita.
 • Timer – permite programarea aparatului zilnic sau saptamanal.
 • Auto restart – presupune reluarea in mod automat a activitatii aparatului dupa o intrerupere temporara de curent, in conformitate cu ultimele setari realizate.
 • Economic – vizeaza reducerea consumului de energie, isna temperatura dorita va fi atinsa pe o perioada mai mare de timp.
 • Noapte – protejeaza somnul pe parcursul noptii, prevenind modificarile bruste de temperatura.
 • Confort – presupune functionarea aparatului fara curenti de aer, prevenind suflarea acestuia direct spre corpul utilizatorilor.
 • Flux de aer 3D – permite directionarea aerului atat pe verticala, cat si pe orzontala, distribuindu-l uniform.
 • Auto-diagnoza – identifica si semnaleaza orice problema de ordin functional, afisand pe display un cod.

Opinii generale

Daikin Nexura FVXG25K-RXG25L este un aparat de aer conditionat foarte performant, ce pune la dispozitie o serie de functii si tehnologii impresionante. Recunosc ca, initial, am fost captat de design-ul ultra elegant al acestui model care nu seamana deloc cu aparatele clasice.

In ceea ce priveste partea functionala, in mod cert, se descurca ireprosabil. Beneficiaza de foarte multe functii, ceea ce il face eficient in orice situatie. Insa, avand in vedere pretul de achizitie m-as fi asteptat ca tehnologia Wi-fi sa fie integrata, insa aceasta trebuie achizitionata separat. Dupa parerea mea, este o tehnologie extrem de utila, ce permite controlul aparatului direct de pe telefonul mobil, fara sa fim prezenti la domiciliu. Chiar daca este un produs destul de scump, as putea spune ca isi merita banii fiindca nu este un model obisnuit.

Pareri de la alti cumparatori

Alte persoane care au achizitonat produsul sunt de parere ca au facut cea mai buna alegere intrucat aparatul functioneaza ireprosabil. Apreciaza in mod deosebit design foarte elegant, dar si modul silentios si economic de functionare. Cei mai multi au optat si pentru tehnologia Wi-fi pe care o folosesc foarte des, astfel ca de fiecare data cand ajung acasa se bucura de un confort termic ridicat. Il recomanda cu toata increderea mai departe, iar in opinia lor, raportul calitate/pret este unul corect.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Daikin Nexura FVXG25K-RXG25L

9.8

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Functii si Tehnologii

10.0/10

Pret

9.0/10

Pareri PRO

 • Design deosebit
 • Multe functii moderne
 • Sistem de filtrare performant
 • Functionare silentioasa
 • Efiicenta energetica

Pareri Contra

 • Tehnologie Wi-fi contra-cost

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *