Review: Aparat de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-DM25VA-MUZ-DM25VA

Mitsubishi

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Mitsubishi Electric MSZ-DM25VA-MUZ-DM25VA este un aparat de aer conditionat foarte bun, prevazut cu functii si tehnologii avansate ce reusesc sa ofere tot confortul de care ai nevoie. Poate fi o alternativa foarte buna, ce presupune un consum energetic foarte mic, insa mai multe detalii va vom prezenta in continuare.

Aparatul de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-DM25VA-MUZ-DM25VA este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h, fiind potrivit chiar si pentru un living mai spatios. In acelasi timp, este incadrat in clasa de eficienta energetica A+++ in regim de racire si A++ in regim de incalzire, asigruand un consum energetic foarte mic, ambele fiind doua clase foarte performante.

Tehnologia Inverter joaca un rol foarte important in activitatea aparatului fiindca datorita acesteia compresorul din dotare reuseste sa isi modifice automat turatiile, atingand mai rapid temperatura dorita. Pe termen lung, se vor putea obtine importante economii cu energia electrica.

Sistemul de filtrare din dotare ofera o purificare completa a aerului, fiind unul dintre cele mai performante modele de pe piata. Reuseste sa elimine eficient atat cele mai fine particule de praf, poluare si polen, cat si virusurile, bacteriile si alergenii.

Puteti beneficia si de tehnologia Wi-fi, insa contra-cost. Este foarte utila caci cu ajutorul acesteia puteti controla aparatul direct de pe telefonul mobil, chiar si atunci cand nu sunteti prezenti la domiciliu.

Mitsubishi Electric MSZ-DM25VA-MUZ-DM25VA prezinta functiile standard de racire si incalzire, dar si alte functii utile, cum ar fi:

 • Dezumidificare – presupune eliminarea umezelii excesive din aer, in vederea prevenirii formarii mucegaiului.
 • Econo cool – regleaza in mod automat fluxul de aer, reusind sa obtina un consum energetic mai mic.
 • Swing – presupune miscarea deflectorului fie pe orizontala, fie pe verticala ldintr-o parte in alta, distribuind uniform aerul in incapere.
 • Timer – permite programarea zilnica sau saptamanala a aparatului.
 • Auto restart – presupune reluarea automata a activitatii aparatului, dupa o intrerupere temporara a curentului electric, in conformitate cu ultimele setari realizate.
 • Sleep – protejeaza somnul pe parcursul noptii impotriva modificarilor bruste de temperatura.
 • I save – permite selectarea cu o sigura tasta a unei setari favorte.
 • Auto diagnostic – semnaleaza orice problema de ordin functional prin afisarea unui cod specific pe display.
 • Turbo – intensifica temporar activitatea aparatului, atingand mai rapid temperatura setata.

Opinii personale

Mitsubishi Electric MSZ-DM25VA-MUZ-DM25VA este un aparat foarte bun, caruia nu as avea ce sa ii reprosez din punct de vedere functional, fiindca beneficiaza de o gama extrem de variata de functii, reusind sa atinga foarte rapid temperatura dorita. Totusi, m-as fi asteptat sa detina si tehnologia Wi-fi, fara sa fie necesara achizitionarea separata, pentru ca totusi pretul de achizitie nu este unul mic. Insa, in general, aparatul functioneaza excelent, iar pentru cei ce doresc sa investeasca intr-un aparat mai scump, acesta ar putea fi o alternativa buna.

Pareri de la alti cumparatori

Alte persoane care au achizitonat produsul se declara pe deplin multumiti de eficienta acestuia si, asa cum era de asteptat, cei mai multi au optat si pentru achizitionarea tehnologiei Wi-fi. Apreciaza foarte mult modul extrem de economic de functionare, de altfel, acesta fiind unul dintre cele mai importante motive pentru care au optat pentru respectivul model. Il recomanda cu incredre si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul corect.

Review pe scurt: Mitsubishi Electric MSZ-DM25VA-MUZ-DM25VA

9.8

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Functii si Tehnologii

10.0/10

Pret

9.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret corect
 • Foarte multe functii moderne
 • Extrem de economic
 • Sistem de filtrare performant
 • Functionare silentioasa

Pareri Contra

 • Tehnologie Wi-fi contra-cost

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *