Aparat de aer conditionat Daikin Ururu Sarara Bluevolution FTXZ25N.WIFI-RXZ5N – Review si Sfaturi utile

Daikin

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Daikin Ururu Sarara Bluevolution FTXZ25N.WIFI-RXZ5N este un aparat de aer conditionat performant ce ofera o eficienta ridicata si un confort termic sporit. Chiar daca pretul de achizitie nu este accesibil tocmai oricarui buget, cu siguranta calitatea si performantele isi vor spune cuvantul.

Aparatul de aer conditionat Daikin Ururu Sarara Bluevolution FTXZ25N.WIFI-RXZ5N este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 9000 BTU/h atat pe modul racire, cat si pe modul incalzire. Este un model extrem de economic, poate unul dintre cele mai economice modele, fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A+++ atat in regim de racire, cat si in regim de incalzire.

Tehnologia Inverter prezinta un rol deosebit de important in activitatea aparatului, caci compresorul isi poate modifica in mod automat turatiile, atingand mai rapid temperatura dorita. Pe cicluri lungi de functionare, se pot obtine importante economii cu energia electrica.

Sistemul de filtrare implementat asigura o purificare completa si o calitate excelenta a aerului. Indeparteaza eficient atat particulele fine de praf, poluare si polen, precum si virusurile, bacteriile si alergenii.

Totodata, tehnologia Wi-fi permite controlarea aparatului direct de pe smartphone folosind aplicatia mobila compatibila atat cu iOS, cat si cu Android. Astfel, veti putea contrla aparatul chiar si atunci cand nu sunteti prezenti la domiciliu.

Daikin Ururu Sarara Bluevolution FTXZ25N.WIFI-RXZ5N are la baza functiile de racire si incalzire, precum si alte functii utile, printre care:

 • Dezumidificare – vizeaza indepartarea umiditatii excesive din aer, in vederea prevenirii formarii mucegaiului in locuinta.
 • Umidificare – este o functie mai putin intalnita la aparatele de aer conditionat, insa aceasta este deopotriva extrem de utila in locuintele in care nivelul umiditatii este mult prea mic. Presupune absorbtia umezelii din aerul exterior si distribuirea in mod egal in spatiile interioare.
 • Timer – permite programarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Auto restart – preuspune reluarea automata a activitatii aparatului dupa o pana de curent, tinand cont de ultimele setari realizate.
 • Autocuratare – presupune mentinerea uscata a vaporizatorului, in vederea prevenirii dezvoltarii si mucegaiului pe suprafata sa, care ar putea provoca mirosuri neplacute in locuinta.
 • Autodiagnoza – semnaleaza orice problema aparuta la nivel functional, afisand pe display un cod specific ce va putea fi gasit in manual.
 • Sleep – protejeaza somnul pe tot parcursul noptii impotriva modificarilor bruste de temperatura.
 • Flux de aer 3D – presupune directionarea aerului atat pe verticala, cat si pe orizontala, distribuindu-l uniform in incapere.
 • Turbo – intensifica temporar activitatea aparatului, atingand mai rapid temperatura dorita.

Opinii personale

Daikin Ururu Sarara Bluevolution FTXZ25N.WIFI-RXZ5N este un aparat de aer conditionat ultra-performant, prevazut cu tehnologii avansate si functii moderne ce reusesc sa acopere integral orice nevoi am avea. Am ramas placut surprins de faptul ca a fost prevazut cu functia de umidificare, functie pe care nu am mai intalnit-o la alte modele. Totodata, aplicatia mobila raspunde prompt la comenzi, iar in ansamblu, nu as avea ce sa ii reprosez. Intr-adevar, pretul este destul de piperat, insa cei care se incadreaza in buget, consider ca merita achizitionat.

Pareri de la alti cumparatori

Alte persoane care au achizitionat aparatul sustin ca se descurca impecabi, atingand extrem de rapid temperatura dorita. Este usor de programat, iar aplicatia mobila functioneaza excelent. Cei care au probleme cu nivelul scazut de umezeala folosesc des functia de umidificare si chiar isi face treaba excelent. La fel sustin si cei care utilizeaza regulat functia de dezumidificare. Nu au ce sa ii reproseze din punct de vedere functional si sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Daikin Ururu Sarara Bluevolution FTXZ25N.WIFI-RXZ5N

9.7

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Functii si Tehnologii

10.0/10

Pret

8.7/10

Pareri PRO

 • Functie umidificare
 • Foarte economic
 • Functii moderne foarte diversificate
 • Sistem de filtrare performant
 • Tehnologie Wi-fi

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *