Review: Aparat de aer conditionat Hitachi Eco-Confort RAK25PEC-RAC25WEC

Hitachi

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Hitachi Eco-Confort RAK25PEC-RAC25WEC este un alt model de aparat de aer conditionat foarte interesant, prevazut cu functii si tehnologii avansate, despre care am ales sa discutam astazi. In continuare, vom discuta mai multe detalii despre acest model in vederea formarii unei opinii cat mai obiective.

Aparatul de aer conditionat Hitachi Eco-Confort RAK25PEC-RAC25WEC este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 9000 BTU/h si este incadrat in clasa de eficienta energetica A+ in regim de racire si A in regim de incalzire, consumul energetic fiind unul redus.

Tehnologia Inverter prezinta un rol foarte important in activitatea aparatului fiindca datorita acesteia compresorul isi poate modifica in mod automat turatiile, atingand mai rapid temperatura dorita. Pe cicluri lungi de functionare se pot obtine important economii cu energia electrica.

Sistemul de filtrare implementat are capacitatea de a purifica in totalitate aerul, eliminand astfel atat particulele fine de praf, poluare si polen, cat si virusurile, bacteriile si alergenii.

Tehnologia Wi-fi permite controlarea aparatului direct de pe smartphone, prin intermediul aplicatiei mobile. Aceasta permite pornirea sau oprirea aparatului, selectarea functiilor dorite si asa mai departe chiar si atunci cand nu sunteti prezenti la domiciliu.

Hitachi Eco-Confort RAK25PEC-RAC25WEC are la baza functiile de racire si incalzire, dar si alte functii eficiente, precum:

 • Dezumidificare – presupune eliminarea umezelii excesive din aer, prevenind in acest fel dezvoltarea mucegaiului in locuinta.
 • Timer – permite programarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Auto restart – aparatul isi poate relua in mod automat activitatea dupa o pana de curent, luand in considerare ultimele setari realizate.
 • Sleep – protejeaza somnul pe toata perioada noptii impotriva modificarilor bruste de temperatura. In plus, presupune un mod de functionare silentios.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului temporar, atingand mai rapid temperatura dorita.
 • Autocuratare – presupune uscarea imediata a vaporizatorului prevenind astfel dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului pe suprafata sa.
 • Autodiagnoza – semnaleaza orice problema aparuta la nivel functional, afisand pe display un cod.
 • Leave home – este ideala atunci cand plecati in vacanta in sezonul rece, respectiva functie va impiedica scaderea temperaturii sub 10 grade Celsius.

Opinii personale

Hitachi Eco-Confort RAK25PEC-RAC25WEC este un aparat care se descurca foarte bine reusind sa regleze confortul termic foarte rapid. Personal, apreciez foarte mult diversitatea functiilor din dotare, dar si modul silentios de operare, iar analizand produsul din perspectiva capacitatii de modificare a temperaturii, il consider potrivit pentru un dormitor sau un birou mai mic. Din punctul meu de vedere, consider ca este un aparat eficient care ar merita achizitionat.

Pareri de la alti cumparatori

Alte persoane sustin ca aparatul functioneaza ireprosabil, iar functiile din dotare il fac eficient in orice situatie. De asemenea, apreciaza faptul ca il pot programa dupa bunul plac, fiind usor de setat. Mai mult decat atat, au amintit si de sistemul de filtrare din dotare ce permite purificarea completa a aerului, iar din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Hitachi Eco-Confort RAK25PEC-RAC25WEC

9.6

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Functii si Tehnologii

9.6/10

Pret

9.4/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Sistem de filtrare performant
 • Functii diversificate
 • Functionare silentioasa
 • Tehnologie Wi-fi

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *