Aparat de aer conditionat portabil De’Longhi PAC N90 ECOSILENT : Review si Pareri utile

Fără categorie

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Electro Weekend doar la eMAG!

 

0
(0)

De’Longhi PAC N90 ECOSILENT este o varianta de aparat de aer conditionat portabil cu ajutorul caruia puteti raci mai multe camere. Mai mult detalii despre acest produs veti afla in continuarea review-ului pe care l-am pregatit.

Aparatul de aer conditionat De’Longhi PAC N90 ECOSILENT este prevazut cu o capacitate de  modificare a temperaturii de 9800 BTU/h si este incadrat in clasa de eficienta energetica A, inregistrand un consum energetic rezonabil.

Aparatul dispune de functia de racire, dar si de alte functii utile, precum cea de Dezumidificare care presupune eliminarea umiditatii excesive din aer, prevenind astfel dezvoltarea mucegaiului in locuinta. Functia timer permite programarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite. Functia Eco ofera performante bune in ceea ce priveste consumul energetic inregistrat.

Aparatul poate fi controlat foarte usor prin intermediul panoului digital ce dispune de indicator luminos astfel ca portocaliu semnifica in cautarea confortului, verde nivel bun de confort, iar albastru confort perfect. In plus, vine la pachet si cu o telecomanda, ceea ce face sa devin mai simplu controlarea produsului.

PAC N90 ECOSILENT display

Datorita rotilor de transport, aparatul poate fi mutat foarte usor dintr-o camera in alta. In plus, trebuie sa tineti cont de faptul ca aparatul necesita un furtun care va fi conectat in exterior pentru a elimina tot condensul.

Opinii personale

De’Longhi PAC N90 ECOSILENT este un model de aparat portabil care se descurca eficient si poate face fata si conditiilor destul de vitrege. In principiu, beneficiaza de functiile de care aveti nevoie pentru un anumit confort termic, este usor de mutat, iar instalarea sa presupune efort minim. Poate fi o optiune buna de luat in calcul.

Pareri de la alti cumparatori

Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere potrivita nevoilor sale, intrucat aparatul se descurca eficient in incaperile unde este folosit, fiind usor de setat si nici nu ocupa mult spatiu. A fost o solutie de foarte mare folos pentru necesitatile lor motiv pentru care il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

V-a fost de folos acest articol?

Logheaza-te si voteaza!

Media notelor 0 / 5. Numar note: 0

Nicio nota inca! Fii primul care voteza!

Review pe scurt: De’Longhi PAC N90 ECOSILENT

9.4

Calitate

9.4/10

Rezistenta

9.7/10

Functii si Tehnologii

9.3/10

Pret

9.0/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de transportat
  • Functii utile
  • Telecomanda

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate
Aparat de aer conditionat portabil De’Longhi PAC N90 ECOSILENT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *