Aparat de aer conditionat LG Standard S12ET : Review si Pareri pertinente

LG

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

LG Standard S12ET este un model de aparat de aer conditionat prevazut cu functii si tehnologii moderne despre care vom discuta pe larg in acest material. Asadar, va propunem sa ne urmariti in continuare si sa aflati tot ceea ce va intereseaza in vederea adoptarii celei mai bune decizii.

Aparatul de aer conditionat LG Standard S12ET prezinta o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h fiind potrivit pentru o incapere cu suprafata de pana la 35 mp, insa valoarea acesteia poate varia in functie de inaltimea camerei. In acelasi timp, este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ in regim de racire si A+ in regim de incalzire, asigurand un consum energetic destul de mic.

Tehnologia Inverter joaca un rol foarte important in activitatea aparatului fiindca datorita acesteia compresorul isi poate regla automat turatiile, atingand temperatura setata mai rapid. Pe cicluri lungi de functionare se pot obtine importante economii cu energia electrica.

Sistemul de filtrare implementat permite purificarea completa a aerului, eliminand eficient atat particulele de praf, poluare si polen, cat si virusurile, bacteriile si alergenii. In plus, poate fi detasat si spalat.

Este prezenta si tehnologia Wi-fi care permite controlarea aparatului direct de pe telefonul mobil, fara sa fie necesara prezenta fizica la domiciliu. Astfel, puteti porni sau opri aparatul cand inca va aflati la birou sau in oras, iar cand ajungeti acasa va puteti bucura de un confort optim.

LG Standard S12ET are la baza functiile de racire si incalzire, dar si alte functii  utile precum:

 • Dezumidificare – elimina umezeala excesiva din aer prevenind dezvoltarea mucegaiului in locuinta.
 • Timer – permite programarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Auto restart – presupune reluarea activitatii aparatului dupa o pana de curent luand in considerare ultimele setari realizate.
 • Sleep – protejeaza somnul impotriva modificarilor bruste de temperatura.
 • Jet – intensifica activitatea aparatului temporar atingand mai rapid temperatura setata.
 • Auto-curatare – mentine vaporizatorul uscat prevenind dezvoltarea mucegaiului si a bateriilor pe suprafata sa.
 • Diagnosticare inteligenta – identifica si semnaleaza orice problema de ordin functional afisand pe display un cod specific.

Unitatea interna masoara 83.7 cm  lungime, 30.8 cm latime si 18.9 cm inaltime, avand o greutate de 8.7 kg. Unitatea externa masoara 71.7 cm lungime, 48.3 cm latime si 23 cm inaltime, avand o greutate de 25.1 kg.

Opinii personale

LG Standard S12ET este un model de aparat modern, prevazut cu functii si tehnologii avansate, fiind capabil sa asigure conditiile optime indiferent de sezon. Functiile din dotare sunt foarte bine gandite, tehnologia Wi-fi este ideala pentru cei ce isi doresc mai multe confort, asigurand un mod de functionare silentios si destul de economic. Dupa parerea mea, este o optiune foarte buna de luat in calcul, iar pretul cu care vine la pachet raportat la performante este unul rezonabil.

Pareri de la alti cumparatori

Clientii sunt foarte multumiti de performantele atinse de acest aparat de aer conditionat declarand ca reuseste sa modifice temperatura foarte repede si sa elimine disconfortul termic. Sunt incantati de tehnologia Wi-fi si de usurinta cu care pot controla aparatul din aplicatie. In plus, este foarte silentios, exact ceea ce isi doreau. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: LG Standard S12ET

9.7

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii si Tehnologii

9.7/10

Pret

9.6/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Tehnologie Wi-fi
 • Tehnologie Inverter
 • Eficienta energetica
 • Functii moderne
 • Silentios

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *