Review: Aparat de aer conditionat Gree Bora A2 White R32 GWH12AAB-K6DNA2A

Gree

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Gree Bora A2 White R32 GWH12AAB-K6DNA2A este un aparat de aer conditionat foarte bun, ce reuseste sa modifice foarte rapid temperatura camerei si sa readuca tot confortul termic de care aveti nevoie cu un consum redus de resurse. In pus, din punct de vedere estetic, este un aparat simplu si placut care se potriveste perfect in orice tip de decor.

Aparatul Gree Bora A2 White R32 GWH12AAB-K6DNA2A este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h reusind sa faca fata cu succes chiar si unui living mai spatios. Totodata, a fost incadrat in clasa de eficienta energetica A++ in regim de racire si A+ in regim de incalzire, asigurand astfelun consum energetic redus.

Tehnologia Inverter are capacitatea de a optimiza activitatea aparatului astfel incat temperatura setata sa fie atinsa mai rapid, iar pe termen lung, sa putem obtine importante economii cu energia electrica.

Sistemul de filtrare din dotare ofera o purificare completa a aerului, fiind unul dintre cele mai performante modele existente pe piata la ora actuala. Acesta reuseste sa elimine particulele de praf, poluare, polen, dar si virusurile, bacteriile si alergenii, in timp ce filtrul Cold Plasma neutralizeaza mirosurile neplacute.

Putem controla aparatul fie de pe telecomanda, fie cu ajutorul telefonului mobil. Cea de-a doua varianta presupune conectarea la internet si descarcarea aplicatiei mobile. Astfel, puteti controla aparatul de oriunde v-ati afla, simplu si rapid.

Gree Bora A2 White R32 GWH12AAB-K6DNA2A dispune de cele doua functii de baza – racire si incalzire, dar si de alte functii interesante, cum ar fi:

 • Dezumidificare – presupune eliminarea umezelii excesive din aer prevenind in acest fel formarea mucegaiului in locuinta.
 • I Feel – trasnforma telecomadna in termostat de camera transmitand constand feedback catre unitatea principala, astfel incat sa atinga mai rapid temperatura dorita.
 • Timer – permite programarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Auto restart – aparatul isi reia in mod automat activitatea dupa o pana de curent in conformitate cu ultimele setari realizate.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului pe o perioada scurta de timp, atingand mai rapid temperatura dorita.
 • Sleep – protejeaza somnul pe parcursul noptii, prevenind in acest fel modificarile bruste de temperatura.
 • Autodiagnoza – semnaleaza orice problema aparuta de ordin functional, afisand pe display un cod ce va putea fi gasit in manual.
 • Dezghetare inteligenta – presupune decongelarea automata a ghetii formate in unitatea externa in sezonul rece, in momentul activarii functiei de incalzire.

In acelasi timp, aparatul reuseste sa ramana un mod foarte silentios, inregistrand astfel numai 28 dB. Mai mult decat atat, vine la pachet cu kit de instalare inclus.

Opinii personale

Gree Bora A2 White R32   este un aparat care isi face treaba impecabil si care vine la pachet cu un pret foarte bun. Din punctul meu de vedere, merita achizitionat si am sa spun pe scurt de ce consider acest lucru.

In primul rand, reuseste sa modifice foarte rapid temperatura din camera, iar functiile din dotare sunt foarte bine gandite si variate, fiind potrivite pentru orice situatie. De asemenea, tehnologia Wi-fi este si ea bine venita pentru ca ofera mai multa flexibilitate, astfel incat sa puteti porni/opri aparatul chiar si atunci cand nu sunteti prezenti la domiciliu. Aplicatia mobila este extrem de usor de folosit si foarte practica.

In functie de asteptarile pe care le aveti de la un astfel de aparat ramane la latitudine voastra sa faceti cea mai potrivita alegere, insa, consider ca si acest aparat merita.

Pareri de la alti cumparatori

Asa cum era de asteptat, cumparatorii sunt multumiti de produs si sustin ca au facut o alegere foarte inspirata. Isi face treaba excelent atat pe modul racire, cat si pe modul incalzire, iar functia dezumidifcare permite utilizarea aparatului in orice sezon. De asemenea, au confirmat faptul ca este un model foarte silentios, iar aplicatia mobila raspunde prompt la comenzi. Il recomanda cu incredere mai departe si considera raportul calitate/pret excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Gree Bora A2 White R32 GWH12AAB-K6DNA2A

9.9

Calitate

9.8/10

Rezistenta

10.0/10

Functii si Tehnologii

9.9/10

Pret

10.0/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret excelent
 • Tehnologie Wi-fi
 • Sistem de filtrare performant
 • Functii moderne
 • Functionare silentioasa
 • Eficienta energetica

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *