Aparat de aer conditionat Gree Bora A2 Golden GWH12AAB-K6DNA2A – Review si Sfaturi utile

Gree

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Gree Bora A2 Golden GWH12AAB-K6DNA2A este un aparat de aer conditionat foarte bun ce vine la pachet cu un pret mai mult decat accesibil, asigurand un confort termic ridicat indiferent de vremea capricioasa. Mai mult decat atat, beneficiaza si de un design foarte elegant, ce completeaza perfect modelul analizat.

Aparatul de aer conditioant Gree Bora A2 Golden GWH12AAB-K6DNA2A este prevazut cu o capacitate de modificare a tempetaturii de 12000 BTU/h, facand fata cu succes chiar si unui living mai spatios. In acelasi timp, este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire, asigurand un consum energetic mic.

Tehnologia Inverter joaca un rol foarte important in activitatea aparatului deoarece datorita acesteia compresorul isi poate modifica in mod automat turatiile. Pe cicluri lungi de functionare, aparatul va putea obtine economii de peste 40%.

Sistemul de filtrare implementat este unul dintre cele mai performante modele de pe piata, reusind sa purifice complet aerul. Astfel, indeparteaza particulele de praf, poluare si polen, precum si virusurile, bacteriile si alergenii, iar mai mult decat atat, reuseste sa ofere si un efect deodorizant. Filtrul Cold Plasma reuseste sa elimine eficient mirosurile neplacute din incapere.

Aparatul poate fi controlat foarte usor chiar si de pe telefonul mobil, iar acest lucru se datoreaza tehnologiei Wi-fi implementate. Astfel, puteti porni sau opri aparatul, puteti alege functia dorita si asa mai departe, chiar si atunci cand nu sunteti prezenti fizic la domiciliu.

Gree Bora A2 Golden GWH12AAB-K6DNA2A  detine functiile standard de racire si incalzire, dar si alte functii utile, printre care:

 • Dezumidificare – indeparteaza umiditatea excesiva din aer, prevenind in acest fel dezvoltarea mucegaiului in locuinta.
 • Timer – permite programarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Auto restart – presupune reluarea in mod automat a activitatii aparatului dupa o pana de curent in conformitate cu ultimele setari realizate.
 • Autodiagnoza – semnaleaza orice problema aparuta la nivel functional, afisand pe display un cod specific ce poate fi gasit in manual.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului, astfel incat temperatura setata va fi atinsa mult mai rapid.
 • Dezghetare inteligenta – vizeaza decongelarea ghetii formate in unitatea externa in momentul pornirii functiei de incalzire.
 • Sleep – protejeaza somnul pe parcursul noptii impotriva modificarilor bruste de temperatura.
 • I Feel – transforma telecomanda in termostat de camera transmitand constant feedback catre unitatea principala in vederea mentinerii temperaturii dorite constante.

De asemenea, este de apreciat si modul silentios de operare, in acest sens inregistrand numai 28 dB. In plus, trebuie amintit faptul ca vine la pachet si cu kit de instalare inclus.

Opinii personale

Din punctul meu de vedere, Gree Bora A2 Golden GWH12AAB-K6DNA2A este un model care prezinta toate caracteristicile necesare pentru a putea fi considerat un aparat foarte bun si chiar consider ca pretul de achizitie este unul foarte mic in raport cu calitatea oferita.

Imi place in primul rand acest aparat din punct de vedere estetic, fiindca discutam despre un model elegant, prevazut cu finisaje moderne. De asemenea, nici partea functionala nu este mai slaba, dimpotriva. Aparatul functioneaza excelent, modifica rapid temperatura din incapere, iar ceea ce imi place si apreciez cel mai mult este existenta tehnologiei Wi-fi. Aplicatia mobila este usor de folosit, chiar si pentru cei mai putin familiarizati cu tehnologia.

Sunt de parere ca acest model ar putea fi o achizitie reusita si pentru voi, fiindca aparatul presupune un mod de functionare ireprosabil, iar pretul este de departe unul foarte bun.

Pareri de la alti cumparatori

Alte persoane care au achizitionat aparatul sustin ca au facut o alegere foarte buna, fiind incantati atat de performante, cat si de design. De cele mai multe ori, aleg sa controleze aparatul de pe telefonul mobil, iar aplicatia raspunde prompt la comenzi. Totodata, confirma faptul ca este un aparat silentios si nu necesita o treapta mare de ventilare pentru a modifica rapid temperatura din camera. Il recomanda cu toata increderea mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Gree Bora A2 Golden GWH12AAB-K6DNA2A 

9.9

Calitate

9.8/10

Rezistenta

10.0/10

Functii si Tehnologii

9.9/10

Pret

10.0/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret excelent
 • Sistem de filtrare performant
 • Tehnologie Wi-fi
 • Functii diversificate
 • Functionare silentioasa
 • Eficienta energetica
 • Design elegant

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *