Aparat de aer conditionat Mitsubishi MSZ-HJ25 – Review si Opinii pertinente

Mitsubishi

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Mitsubishi MSZ-HJ25 este un aparat de aer conditionat care promite sa vina in ajutorul nostru in situatii limita si sa ne ofere tot confortul de care avem nevoie. Chiar daca nu este cel mai performant model, totusi reuseste sa isi faca treaba foarte bine, dar mai multe detalii vom discuta in acest review.

Aparatul de aer conditionat Mitsubishi MSZ-HJ25 este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 9000 BTU/h si este incadrat in clasa de eficienta energetica A, inregitrand un consum energetic rezonabil.

Tehnologia Inverter prezinta un rol deosebit de important in activitatea aparatului fiindca datorita acesteia compresorul isi poate modifica in mod automat turatiile, atingand mai rapid temperatura setata. Pe termen lung, se pot obtine economii energetice semnificative.

Sistemul de filtrare implementat are capacitatea de a purifica partial aerul, indepartand particulele de praf, poluare si polen, insa nu reuseste sa tina la distanta si alergenii, virusurile si bacteriile.

Mitsubishi MSZ-HJ25 are la baza pe langa functiile de racire si incalzire, cateva functii de foarte mare folos si anume:

 • Dezumidificare – vizeaza eliminarea umezelii din aer in vederea prevenirii formarii mucegaiului.
 • Turbo – presupune intensificarea temporara a activitatii aparatului pentru a atinge mai rapid temperautra dorita.
 • Timer – putem programa aparatul pentru a functiona pe intervale orare prestabilite.
 • Auto restart – aparatul isi poate relua singur activitatea dupa o pana de curent, avand in vedere ultimele setari realizate.
 • Autodiagnoza – semnaleaza problemele de ordin funcitona prin afisarea unui cod pe care il veti putea gasi in manual.
 • Auto curatare – presupune mentinerea uscata a vaporizatorului pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului pe suprafata sa.

Unitatea interna masoara 79.9 cm lungime, 23.2 cm latime si 69.9 cm lungime, alaturi de o greutate de 9 kg, in timp ce, unitatea externa masoara 69.9 cm lungime, 24.9 cm latime si 53.8 cm inaltime, alaturi de o greutate de 24 de kg.

Opinii personale

Din punctul meu de vedere, Mitsubishi MSZ-HJ25 este un aparat care se descurca eficient, in sensul ca intr-adevar ofera un confort termic ridicat si presupune un mod de functionare silentios. Functiile din dotare sunt si ele foarte utile, insa mi-ar fi placut sa regasesc si tehnologia Wi-fi, avand in vedere pretul deloc mic al acestui model. Ramane la alegerea voastra daca acest aparat este in concordanta cu asteptarile voastre, insa parerea mea este ca intr-adevar isi face treaba bine, dar avand in vedere ca nu dispune tocmai de cele mai avansate tehnologii, pretul putea fi putin mai scazut.

Pareri de la alti cumapratori

Alte persoane care au achizitionat aparatul sunt de parere ca au facut cea mai buna alegere fiindca acesta este in concordanta cu nevoile lor. Le place cum se descurca in perioadele caniculare, iar functiile din dotare sunt de mare folos. De asemenea, apreciaza ca este foarte silentios incat pot dormi cu el noaptea. In opinia lor, raportul calitate/pret ar fi unul corect.

Review pe scurt: Mitsubishi MSZ-HJ25

9.2

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.8/10

Functii si Tehnologii

9.0/10

Pret

8.5/10

Pareri PRO

 • Tehnologie Inverter
 • Functii utile
 • Programabil
 • Functionare silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *