Review: Aparat de aer conditionat Mitsubishi MSZ-HJ35

Mitsubishi

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Mitsubishi MSZ-HJ35 este un aparat destul de simplu, dar care dispune de o serie de functii utile si o capacitate de modificare a temperaturii buna. In continuare, as vrea sa va prezint mai multe informatii utile despre acest model pentru a va putea forma o parere pertinente, prin urmare va invitam sa urmariti acest material.

Aparatul de aer conditionat Mitsubishi MSZ-HJ35 este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h si este incadrat in clasa de eficienta energetica A atat pe modul racire, cat si pe modul incalzire, astfel consumul energetic este unul decent.

Tehnologia Inverter are rolul de a optimiza activitatea aparatului prin modificarea automata a turatiilor compresorului, atingand mult mai rapid temperatura dorita. Astfel, pe termen lung, se pot obtine economii energetice importante.

Sistemul de filtrare implementat nu este tocmai cel ami eficient model de pe piata, fiindca resueste sa capteze numai particulele de praf, poluare si polen, insa nu va putea inlatura virusurile, bacteriile si alergenii.

In ceea ce priveste functiile din dotare, pe langa cele doua de baza – racire si incalzire, Mitsubishi MSZ-HJ35  a mai fost prevazut cu:

 • Dezumidificare – indeparteaza umiditatea excesiva din aer, principala responsabila pentru formarea mucegaiului.
 • Timer – permite programarea aparatului pentru a functiona pe intervale orare prestabilite.
 • Auto restart – presupune reluarea in mod automat a activitatii aparatului dupa o eventuala pana de curent, luand in considerare ultimele setari realizate.
 • Autodiagnoza – identifica si semnaleaza orice problema de ordin functional, afisand pe display un cod specific.
 • Auto-curatare – presupune uscarea vaporizatorului indata ce regimul de racire a luat sfarsit, prevenind in acest fel dezvoltarea mucegaiului si a bacteriilor pe suprafata sa, care ar putea provoca mirosuri neplacute.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului astfel incat acesta va atinge mult mai rapid temperatura dorita.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 79.9 cm lungime, 23.2 cm latime si 29 cm inaltime, cantarind 9 kg. Dimensiunile unitatii externe sunt de 69.9 cm lungime, 24.9 cm latime si 53.8 cm inaltiem, avand o greutate de 25 de kg.

Opinii personale

In principiu, Mitsubishi MSZ-HJ35 este un aparat care isi face treaba bine, chiar daca nu dispune tocmai de cele mai performante functii si tehnologii. Cele pe care le are deja implementate sunt suficiente incat sa fie capabil sa modifice rapid si eficient temperatura camerei. Personal, sunt de parere ca pretul cu care vine la pachet este usor cam piperat avand in vedere ca nu beneficiaza nici macar de tehnologie Wi-fi. Insa, cum ar fiecare apreciaza altfel valoarea unui bun si, implicit, a banului, ramane la latitudinea voastra sa decideti daca acest model isi merita sau nu banii.

Pareri de la alti cumparatori

Alti cumparatori nu regreta nicio clipa alegerea facuta si sustin ca daca ar mai trebui sa aleaga din nou, cu siguranta, ar opta tot pentru acelasi produs. Le place foarte mult cum se descurca, facand fata cu succes si in situatii extreme. De asemenea, sustin ca este foarte silentios, incat pot dormi noaptea linistit cu el pornit. Il recomanda cu incredere mai departe, iar in opinia lor, raportul calitate/pret a fost unul just.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Mitsubishi MSZ-HJ35

9.2

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.8/10

Functii si Tehnologii

9.0/10

Pret

8.5/10

Pareri PRO

 • Functii utile
 • Tehnologie Inverter
 • Functionare silentioasa
 • Programabil

Pareri Contra

 • Fara tehnologie Wi-fi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *