Aparat de aer conditionat, Gree Fairy LCLH GWH12ACC-K6DNA1F Review si Pareri

Gree

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Gree Fairy LCLH GWH12ACC-K6DNA1F este un aparat de aer conditionat prevazut cu functii si tehnologii moderne, care va poate oferi un confort termic mai bun indiferent de sezon. In continuarea acestui material vom analiza toate informatiile necesare care va vor conduce catre o decizie corecta.

Una dintre caracteristicile cheie ale aparatului Gree Fairy este eficienta energetica remarcabila. Cu o clasificare A++ in regim de racire si A+ in regim de incalzire, acest aparat de aer conditionat demonstreaza angajamentul producatorului fata de mediul inconjurator si economisirea energiei. Performantele energetice ridicate sunt esentiale pentru reducerea facturilor de energie si sustenabilitatea pe termen lung a aparatului.

Cu o capacitate de racire de 12000 BTU/h, aparatul Gree Fairy LCLH GWH12ACC-K6DNA1F este potrivit pentru suprafete de pana la 35 mp. In plus, tehnologia Inverter asigura mentinerea unei temperaturi constante si eliminarea fluctuatiilor de temperatura. Aceasta caracteristica nu numai ca contribuie la confortul utilizatorului, dar ajuta si la economisirea energiei.

Aparatul de aer conditionat Gree Fairy este dotat cu tehnologia W-fi ce va permite sa il controlati chiar si de la distanta. Mai mult decat atat, pe langa cele doua functii de baza – racire si incalzire, integreaza si alte functii utile:

 • Dezumidificare – elimina umiditatea excesiva din aer prevenind dezvoltarea mucegaiului in locuinta.
 • Sleep – protejeaza somnul impotriva modificarilor bruste de temperatura.
 • Timer – presupune presetarea activitatii aparatului pe intervale orare.
 • Auto restart – implica reluarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Autodiagnoza – identiifca si semnaleaza orice problema de ordin functional afisand pe display un cod.
 • Turbo – intensifica temporar activitatea aparatului pentru a atinge mai usor temperatura dorita.

Un aspect distinctiv al aparatului Gree Fairy este utilizarea tehnologiei Generator cold plasma, care contribuie la purificarea aerului si la mentinerea unui mediu interior sanatos. Acest sistem inovator de filtrare elimina particulele daunatoare si asigura un aer curat pentru utilizatorii cu sensibilitate la alergeni sau poluanti.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 73.2 cm lungime, 33 cm latime si 55 cm inaltime, avand o greutate de 24.5 kg. Dimensiunile unitatii externe sunt de 73.2 cm lungime, 33 cm latime si 55 cm inaltime, avand o greutate de 24.5 kg.

Aparatul de aer conditionat Gree Fairy LCLH GWH12ACC-K6DNA1F aduce o combinatie perfecta intre eficienta energetica, performante impresionante si caracteristici avansate, oferind utilizatorilor un climat perfect in orice moment al anului. Cu tehnologii de ultima generatie si un design compact, acesta se integreaza perfect in orice locuinta moderna, reprezentand o alegere ideala pentru cei care cauta confortul suprem si economisirea de energie. Cumparatorii sunt foarte multumiti de alegerea facuta si declara ca aparatul in cauza isi face treaba foarte bine. Apreciaza diversitatea functiilor, existenta tehnologiei Wi-fi si modul economic de operare. Dupa parerea  lor, raportul calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Gree Fairy LCLH GWH12ACC-K6DNA1F

9.8

Calitate

9.9/10

Rezistenta

9.9/10

Functii si Tehnologii

9.8/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Wi-fi
 • Eficienta energetica
 • Generator Cold Plasma
 • Functii moderne

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *