Aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-HR35VF / MUZ-HR35VF R32 Review si Recomandari

Mitsubishi

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Electro Weekend doar la eMAG!

 

0
(0)

Aparatul de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-HR35VF / MUZ-HR35VF R32 este un model performant ce promite sa creeze o atmosfera ideala in orice moment al anului. Vom explora caracteristicile-cheie ale acestui aparat, care a fost proiectat pentru a aduce un plus de eficienta, confort si control in mediul tau de locuit.

Cu o capacitate de 12000 BTU/h, acest aparat de aer conditionat este perfect dimensionat pentru a asigura o climatizare optima in spatii de dimensiuni medii si mari. Cu clasa de eficienta energetica A++ la racire si A+ la incalzire, acesta nu numai ca ofera performante remarcabile, dar si contribuie la reducerea consumului de energie, ceea ce se traduce printr-o factura mai mica la electricitate.

Inovatia Inverter este un element cheie al acestui aparat. Aceasta tehnologie ajusteaza continuu viteza compresorului, mentinand astfel temperatura setata fara fluctuatii semnificative. Rezultatul este un consum de energie redus, o functionare mai silentioasa si o durata de viata extinsa a aparatului.

Aparatul de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-HR35VF / MUZ-HR35VF R32 este dotat cu tehnologie Wi-Fi, oferindu-ti posibilitatea de a-l controla de la distanta prin intermediul unei aplicatii dedicate pe smartphone. Astfel, poti regla temperatura inainte de a ajunge acasa sau poti monitoriza si gestiona functiile aparatului chiar si atunci cand esti in afara casei.

Calitatea aerului in interiorul locuintei este esentiala pentru sanatatea ta. Aparatul de aer conditionat Mitsubishi Electric este echipat cu un filtru anti-praf avansat, care captureaza particulele fine si impuritatile, asigurand astfel un mediu mai sanatos si mai curat.

Aparatul are la baza functiile de racire si incalzire, dar si alte functii utile, cum ar fi:

  • Dezumidificare – elimina umiditatea excesiva din aer prevenind dezvoltarea mucegaiului in locuinta.
  • Timer – permite presetarea activitatii aparatului pe intervale orare.
  • Autorestart – permite reluarea activitatii aparatului dupa o pana de curent in conformitate cu ultimele setari realizate.
  • Autocuratare – presupune uscarea vaporizatorului pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului pe suprafata sa.
  • Autodiagnoza – vizeaza detectarea oricarei probleme de ordin functional afisand pe display un cod specific.

Unitatea interna masoara 79.2 cm lungime, 29.2  cm latime si 20.1 cm inaltime, avand o greutate de 8.5 kg. Unitatea externa masoara 72 cm lungime, 26 cm latiem si 54 cm inaltime, avand o greutate de 34 kg.

Aparatul de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-HR35VF / MUZ-HR35VF R32 reprezinta o solutie completa pentru climatizare, oferind nu doar performante excelente, ci si tehnologii avansate pentru a asigura un control precis si o eficienta energetica maxima. Cu conectivitate Wi-Fi, filtru anti-praf si functii multiple, acest aparat este proiectat pentru a crea un mediu de viata confortabil si sanatos in fiecare zi. Cumparatorii sunt multumiti de aparat si confirma ca isi face treaba excelent. Se conecteaza usor prin Wi-fi si il pot controla de la distanta rapid. Astfel, il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

V-a fost de folos acest articol?

Logheaza-te si voteaza!

Media notelor 0 / 5. Numar note: 0

Nicio nota inca! Fii primul care voteza!

Review pe scurt: Mitsubishi Electric MSZ-HR35VF / MUZ-HR35VF R32

10

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Functii si Tehnologii

10.0/10

Pret

9.8/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Tehnologie Wi-fi
  • Eficienta energetica
  • Gama variata de functii

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *