Aparat de aer conditionat Haier Nebula Nordic 12000 BTU Wi-Fi, A++/A++, 3D Airflow, Autocuratare, functionare la -30 grade pe incalzire, 1U35S2SQ+AS35S2N, alb Review si Pareri

Haier

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Haier Nebula Nordic 1U35S2SQ+AS35S2N este o solutie moderna pentru mentinerea unui climat favorabil in locuinta. Poate asigura tot confortul de care aveti nevoie, fiind dotat cu caracteristici de ultima generatie, insa mai multe detalii vom discuta imediat.

Aparatul de aer conditionat Haier Nebula Nordic 1U35S2SQ+AS35S2N  prezinta o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h, ceea ce inseamna ca poate face fata unor incaperi cu suprafete medii-mari. Clasa de eficienta energetica A++ a acestui aparat de aer conditionat subliniaza angajamentul Haier fata de sustenabilitate si economisirea energiei. Astfel, nu numai ca vei beneficia de un mediu confortabil, dar vei face si un pas inainte catre un stil de viata mai eco-friendly si mai economic.

O alta caracteristica impresionanta a aparatului Haier Nebula Nordic este tehnologia sa 3D airflow, care asigura distribuirea uniforma a aerului in intreaga incapere. Acest lucru inseamna ca vei simti o temperatura constanta in fiecare colt al camerei, fara puncte fierbinti sau reci, oferindu-ti astfel un confort optim.

Tehnologia inverter integrata in aparatul Haier Nebula Nordic contribuie la eficienta sa energetica si la reducerea consumului de energie electrica. Aceasta tehnologie ajusteaza continuu puterea compresorului in functie de necesitatile reale de racire sau incalzire a camerei, mentinand temperatura dorita cu un consum minim de energie.

Pe langa toate aceste caracteristici de varf, aparatul Haier Nebula Nordic 1U35S2SQ+AS35S2N este si compatibil cu Wi-Fi, permitandu-ti sa-l controlezi de la distanta folosind smartphone-ul sau tableta ta. Prin intermediul unei aplicatii intuitive, poti ajusta temperatura, modifica setarile si chiar programa functionarea aparatului in functie de rutina ta zilnica, oferindu-ti astfel un control total si convenienta absoluta.

Aparatul are la baza functiile standard de incalzire si racire, dar si alte functii interesante, dupa cum urmeaza:

 • Dezumidificare – indeparteaza umiditatea in exces din locuinta asigurand un aer mai curat.
 • Timer – permite presetarea activitatii aparatului
 • Auto restart – aparatul isi preia automat activitatea dupa o pana de curent luand in considerare ultimele setari realizate.
 • Autocuratare – vizeaza mentinerea uscata a vaporizatorului pentru a nu permite mucegaiului si bacteriilor sa se dezvolte pe suprafata sa.
 • Dezghetare inteligenta – inainte de inceperea activitatii, va elimina gheata depusa in unitatea externa.
 • Turbo – intensifica temporar activitatea aparatului pentru a atinge mair apid temperatura setata.
 • Autodiagnosticare – identifica si semnaleaza imediat orice problema de ordin functional prin afisarea unui cod pe display.

Unitatea interna masoara 90 cm lungime, 21 cm latime si 31 cm inaltime, avand o greutate de 11.5 kg. Unitatea externa masoara 82 cm lungime, 33.8 cm latime si 61.4 cm inaltime, avand o greutate de 38.5 kg.

Daca sunteti in cautarea unui aparat de aer conditionat modern, cu siguranta Haier Nebula Nordic 1U35S2SQ+AS35S2N ar putea fi o alegere convenabila. Cumparatorii sunt foarte multumit de modul in care acesta opereaza si confirma ca este un aparat de calitate. Functiile din dotare le acopera nevoile, este usor de controlat si de la distanta, dar si foarte eficient. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Opinii pe scurt:Haier Nebula Nordic 1U35S2SQ+AS35S2N

10

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Functii si Tehnologii

10.0/10

Pret

9.8/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Eficienta energetica
 • Functii moderne variate
 • Wi-fi
 • Inverter

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *