Aparat de aer conditionat LG Dualcool Pro 9000 BTU, Clasa A++, Fast cooling, Fast heating, R32, W09TE.NEU/W09TE.UEU, alb : Review detaliat

LG

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

LG Dualcool Pro W09TE.NEU/W09TE.UEU este un aparat de aer conditionat prevazut cu functii moderne si un randament bun ce poate oferi conditiile optime de care aveti nevoie. Include tehnologii avansate, dar si un consum redus, insa despre toate acestea vom discuta pe larg in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Capacitatea de modificare a temperaturii este de 9000 BTU/h, ceea ce face potrivit aparatul pentru suprafete mici si medii, regland eficient climatul interior. Indiferent de conditiile meteorologice externe, acest aparat de aer conditionat este capabil sa mentina temperatura dorita in interiorul incaperii.

Unul dintre punctele forte ale aparatului de aer conditionat LG Dualcool Pro este tehnologia sa Inverter. Aceasta tehnologie inovatoare permite aparatului sa regleze continuu puterea de racire sau incalzire in functie de necesitati, asigurand astfel un consum optim de energie. Comparativ cu modelele traditionale, tehnologia Inverter poate reduce semnificativ facturile lunare la energie electrica, oferind in acelasi timp performante superioare si o durata de viata mai lunga a aparatului.

Cu o eficienta energetica de clasa A++ in regim de racire si A+ in regim de incalzire, aparatul de aer conditionat LG Dualcool Pro se situeaza in fruntea clasamentelor in ceea ce priveste economisirea energiei. Aceasta performanta excelenta nu numai ca reduce impactul asupra mediului inconjurator, ci si contribuie la economiile semnificative in ceea ce priveste costurile de intretinere.

Aparatul include functiile de racire si incalzire, dar si alte functii utile:

 • Dezumidificare – elimina umiditatea in exces din aer prevenind dezvoltarea mucegaiului in locuinta.
 • Timer – presupune presetarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Auto restart – aparatul isi reia automat activitatea dupa o pana de curent in conformitate cu ultimele setari realizate.
 • Auto curatare – mentine vaporizatorul uscat prevenind dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului de pe suprafata sa.
 • Sleep – protejeaza somnul impotriva modificarilor bruste de temperatura oferind un mod de operare silentios.
 • Auto diagnosticare – identifica si semnaleaza orice problema de ordin functional afisand pe display un cod specific.
 • Turbo – intensifica temporar activitatea aparatului pentru a atinge mai rapid temperatura setata.

Unitatea interna masoara 69.8 cm lungime, 19 cm latime si 25.5 cm inaltime, avand o greutate de 7 kg. Unitatea externa masoara 45.9 cm lungime, 27.6 cm latime si 71.2 cm inaltime, avand o greutate de 20 de kg.

Asadar, LG Dualcool Pro W09TE.NEU/W09TE.UEU este un model ce ofera un bun echilibru intre performanta, eficienta energetica si confort. Cumparatorii sunt multumiti de alegerea facuta si sustin ca pentru nevoile lor a fost exact ceea ce trebuie. Functiile sunt destul de variate, aparatul usor de controlat, iar consumul este unul redus. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: LG Dualcool Pro W09TE.NEU/W09TE.UEU

9.7

Calitate

9.8/10

Rezistenta

9.9/10

Functii si Tehnologii

9.6/10

Pret

9.5/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Tehnologie Inverter
 • Functii variate
 • Consum redus

Pareri Contra

 • Lipsa tehnologie Wi-fi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *