Aparat de aer conditionat LG Dualcool Premium 9000 BTU WIFI, Clasa A+++, Dual Inverter HeatPump Compressor, Control umiditate, Plasmaster Ionizer, 19 db, H09S1P.NS1/H09S1P.U18, alb : Review detaliat

LG

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

LG Dualcool Premium H09S1P.NS1/H09S1P.U18 poate fi o solutie eficienta pentru oricine isi doresc confort termic superior acasa sau la birou. Este un model ce se distinge prin tehnologii avansate si performante bune. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Aparatul de aer conditionat LG Dualcool Premium H09S1P.NS1/H09S1P.U18 prezinta o capacitate de modificare a temperaturii de 9000 BTU/h si face parte din clasa de eficienta energetica A+++ atat in regim de racire, cat si in regim de incalzire, asigurand astfel un consum energetic redus.

Cu tehnologia Inverter, aparatul de aer conditionat LG Dualcool Premium poate ajusta continuu puterea de racire sau incalzire in functie de necesitati. Acest lucru asigura mentinerea unei temperaturi constante si confortabile in interior, eliminand fluctuatiile bruste si creand un mediu mai placut si mai sanatos pentru utilizatori. In plus, aceasta tehnologie contribuie si la reducerea consumului de energie, oferind economii semnificative pe termen lung.

Calitatea aerului interior este esentiala pentru sanatatea si bunastarea noastra. Cu tehnologia Plasmaster Ionizer, aparatul de aer conditionat LG Dualcool Premium elimina particulele nocive din aer, cum ar fi bacteriile, alergenii si mirosurile neplacute. Astfel, aerul din interior devine mai curat si mai sanatos, contribuind la un mediu mai sigur pentru intreaga familie sau pentru angajati.

Aparatul este echipat si cu functionalitati moderne de conectivitate. Prin intermediul Wi-Fi-ului, utilizatorii pot controla si monitoriza temperatura si setarile aparatului de la distanta, folosind aplicatii mobile sau asistenta vocala. Acest lucru ofera o flexibilitate si un control fara precedent asupra mediului interior.

De asemenea, senzorul de prezenta detecteaza automat prezenta oamenilor in incapere si ajusteaza setarile aparatului in consecinta. Astfel, se evita racirea sau incalzirea inutila a incaperii atunci cand nu este locuita, contribuind la economisirea energiei si reducerea costurilor.

LG Dualcool Premium H09S1P.NS1/H09S1P.U18 include functiile de racire si incalzire, dar si alte functii utile, cum ar fi:

 • Dezumidificare – elimina umiditatea in exces prevenind mucegaiul in locuinta.
 • Autocuratare – mentine vaporizatorul uscat prevenind dezvoltarea mucegaiului si a bacteriilor pe suprafata sa.
 • Timer – ofera posibilitatea presetarii activitatii aparatului pe intervale orare.
 • Auto-restart – aparatul isi poate relua automat activitatea dupa o pana de curent luand in considerare ultimele setari realizate.
 • Turbo – intensifica temporar activitatea pentru a atinge mai rapid temperatura dorita.
 • Auto-diagnosticare – identifica si semnaleaza orice problema de ordin functional afisand pe display un cod specific.

Unitatea interna masoara 89.5 cm lungime, 23.5 cm latime si 30.7 cm inaltime, avand o greutate de 12.5 kg. Unitatea externa masoara 77 cm lungime, 28.8 cm latime si 54.5 cm inaltime, avand o greutate de 29.9 kg.

In concluzie, aparatul de aer conditionat LG Dualcool Premium H09S1P.NS1/H09S1P.U18 reprezinta o solutie completa si eficienta pentru climatizarea locuintei, oferind performante bune si consum redus. Cumparatorii confirma aceste aspecte si sunt de parere ca au facut o alegere buna. Functiile variate din dotare le acopera integral nevoile, iar tehnologia Wi-fi le permite sa controleze aparatul si de la distanta. In plus, raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: LG Dualcool Premium H09S1P.NS1/H09S1P.U18

10

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Functii si Tehnologii

10.0/10

Pret

9.8/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Tehnologie Wi-fi
 • Gama variata de funtii moderne
 • Eficienta energetica buna
 • Senzor de prezenta

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *