Aparat de aer conditionat LG Deluxe 9000 BTU Wi-Fi, Clasa A++, Functie incalzire, Control prin internet, 10 ani garantie compresor, Plasmaster Ionizer Plus, Filtru de protectie Dual, Controlul energiei active, DC09RT Dual Inverter, R32 : Review detaliat

LG

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

LG Deluxe DC09RT este un model de aparat de aer conditionat performant, dotat cu tehnologii moderne, ce ofera performante pe masura. Va invitam sa urmariti in continuare acest material pentru a descoperi mai multe informatii utile in vederea formarii unei pareri pertinente.

Aparatul de aer conditionat LG Deluxe DC09RT prezinta o capacitate de modificare a temperaturii de 9000 BTU/h, ceea ce il face indicat, in general, pentru un dormitor. Totodata, este incadrat in clasa de eficienta energetica A++, indiferent de regimul de functionare, asigurand un consum energetic redus.

Tehnologia Dual Inverter optimizeaza activitatea aparatului fiindca gratie acesteia compresorul isi poate regla automat turatiile, atingand mult mai rapid temperatura dorita. Astfel, pe cicluri lungi de functionare veti putea obtine importante economii cu energia electrica.

Sistemul de filtrare implementat este unul foarte performant, ce are capacitatea de a purifica in totalitate aerul. Astfel, reuseste sa elimine eficient atat particulele fine de praf, poluare si polen, cat si virusurile, bacteriile si alergenii. Mai mult decat atat, prezinta si ionizator care neutralizeaza mirosurile neplacute. In plus, se poate detasa usor pentru a fi spalat, deci nu va fi necesara inlocuirea sa.

Tehnologia Wi-fi este si ea una foarte utila caci ofera mai multa flexibilitate aparatului. Astfel, iti veti putea controla de la distanta direct de pe telefonul mobil si il puteti seta astfel incat in fiecare seara cand ajungeti acasa sa va puteti bucura de un confort termic potrivit.

LG Deluxe DC09RT are la baza atat functiile de racire si incalzire, cat si alte functii utile, precum:

 • Dezumidificare – elimina umezeala excesiva din aer, prevenind formarea mucegaiului.
 • Timer – permite setarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Auto restart – presupune reluarea in mod automat a activitatii aparatului dupa o pana de curent luand in considerare ultimele setari realizate.
 • Sleep mode – protejeaza somnul impotriva modificarilor bruste de temperatura.
 • Jet cool – intensifica temporar activitatea aparatului, atingand temperatura setata mai rapid.
 • Confort Air – ajusteaza automat inclinarea lamelelor stabilind unghiul si volumul de aer ideal.
 • Auto curatare – mentine vaporizatorul uscat pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului pe suprafata acestuia.

Unitatea interna masoara 83.7 cm lungime, 30.8 cm latime si 18.9 cm inaltime, avand o greutate de 8.3 kg. Unitatea externa masoara 71.7 cm lungime, 48.3 cm latime si 23 cm inaltime, avand o greutate de 30.5 kg.

Opinii personale

LG Deluxe DC09RT poate fi o varianta foarte buna ce ofera performante ridicate, asigurand un confort termic optim. Raceste excelent incaperea, iar principalele sale avantaje se refera la tehnologia Dual Inverter, sistemul de filtrare ultra-performant care elimina in totalitate particulele nocive, precum si gama variata de functii si tehnologia Wi-fi. Aplicatia mobila functioneaza conform asteptarilor, raspunde prompt la comenzi si nu a creat probleme. In ansamblu, aparatul merita fiecare banut.

Pareri de la alti cumparatori

Cei care au cumparat aparatul au declarat ca se ridicata fara doar si poate la nivelul asteptarilor sale. Functioneaza impecabil, ceea ce era de asteptat, este extrem de silentios, iar functiile il fac eficient in orice situatie. De asemenea, sustin ca setarile dorite sunt foarte usor de realizat si chiar nu au ce sa ii reproseze. Il recomanda cu incredere mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul bun.

Aparat de aer co nditionat LG Deluxe DC09RT

Review pe scurt: LG Deluxe DC09RT 

9.9

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Functii si Tehnologii

10.0/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Tehnologie Dual Inverter
 • Sistem de filtrare performant
 • Gama variata de functii moderne
 • Tehnologie Wi-fi
 • Silentios
 • Eficienta energetica

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate
Aparat de aer co nditionat LG Deluxe DC09RT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *