Aparat de aer conditionat Samsung Luzon 9000 BTU, Clasa A++/A+, Fast cooling, Mod Eco, AR09TXHZAWKNEU/AR09TXHZAWKXEU, Alb

Samsung

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

AR09TXHZAWKNEU/AR09TXHZAWKXEU este un model de aparat de aer condiitonat marca Samsung Luzon foarte eficient, dotat cu functii moderne, pregatit sa vina in ajutorul vostru si sa va ofere un confort termic optim. Va propunem sa urmariti in continuare acest material pentru a afla mai multe informatii utile in vederea formarii unei pareri pertinente.

Aparatul de aer conditionat Samsung Luzon AR09TXHZAWKNEU/AR09TXHZAWKXEU este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 9000 BTU/h in regim de racire si 11000 BTU/h in regim de incalzire. Totodata, este incadrat in calsa de eficienta energetica A++ in regim de racire si A+ in regim de incalzire, asigurand un consum energetic redus.

Tehnologia Inverter joaca un rol foarte important in activitatea aparatului fiindca datorita acesteia compresorul isi poate regla automat turatiile, atingand mai rapid temperatura setata. In acest fel, pe cicluri lungi se pot obtine importante economii cu energia electrica.

Sistemul de filtrare din dotare reuseste sa elimine eficient particulele de praf, poluare si polen, fiind prevazut si cu strat anti-bacterian. In plus, se poate detasa usor pentru a fi spalat, deci nu va fi necesara inlocuirea periodica.

Samsung Luzon AR09TXHZAWKNEU/AR09TXHZAWKXEU dispune de functiile de racire si incalzire, dar si de alte functii interesante:

 • Dezumidificare – elimina umezeala excesiva din aer prevenind astfel dezvoltarea mucegaiului in locuinta.
 • Timer – presupune programarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Auto restart – face posibila reluarea automata a activitatii aparatului dupa o pana de curent, luand in considerare ultimele setari realizate.
 • Eco – asigura o functionare eficienta cu un consum redus de resurse.
 • Good Sleep – va protejeaza somnul impotriva modificarilor bruste de temperatura, oferind si un mod de functionare silentios.
 • Fast cooling – asigura o racire rapida a incaperii, intensificand temporar activitatea aparatului.
 • Auto clean – mentine vaporizatorul uscat, prevenind astfel dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului pe suprafata sa, prinicpalii factori in producerea mirosurilor neplacute.
 • Autodiagnosticare – identifica si semnaleaza orice problema de ordin functional afisand pe display un cod specific.

Totodata, aparatul presupune un mod de functionare silentios, nivelul de zgomot produs variind in invarvalul 19-37 dB.

Unitatea interna masoara 21.5 cm lungime, 82 cm latime si 29.9 cm inaltime, avand o greutate de 9.1 kg. Unitatea externa masoara 24.2 cm lungime, 66 cm latime si 47.5 cm inaltime, avand o greutate de 22.6 kg.

Opinii personale

Samsung Luzon AR09TXHZAWKNEU/AR09TXHZAWKXEU este o varianta buna, ce ofera tot confortul termic de care aveti nevoie indiferent de conditiile meteo de afara. Dispune de o gama foarte variata de functii, este deosebit de silentios, iar performantele sale sunt cat se oate de bune. SIngura remarca pe care as putea face-o este ca ar fi fost bine venita si tehnologia Wi-fi, insa lipsa ei nu influenteaza in vreun fel eficienta aparatului. Asadar, merita fiecare banut!

Pareri de la alti cumparatori

Cumparatorii sustin ca au facut de departe o alegere foarte buna in raport cu nevoile sale, aparatul descurcandu-se foarte bine. Raceste excelent incaperea, este usor de setat si aproape ca nu il aud cand este pornit. Este de departe cel mai silentios aparat pe care l-au avut, iar pana acum au avut numai cuvinte de lauda. In consecinta, il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

AR09TXHZAWKNEU/AR09TXHZAWKXEU

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: AR09TXHZAWKNEU/AR09TXHZAWKXEU

9.8

Calitate

9.8/10

Rezistenta

10.0/10

Functii si Tehnologii

9.6/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Gama variata de functii moderne
 • Foarte silentios
 • Eficienta energetica

Pareri Contra

 • Fara tehnologie Wi-fi
AR09TXHZAWKNEU/AR09TXHZAWKXEU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *