Aparat de aer conditionat Midea Prime R32, 9000 BTU, Clasa A++, sistem dublu de purificare, follow me, eECO mode, MA2-09NXD0-I/MA-09N8D0-O

Midea

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Midea Prime R32 MA2-09NXD0-I/MA-09N8D0-O este un aparat de aer conditionat foarte bun, ce asigura tot confortul termic de care aveti nevoie si in perioadele dificile din an. Poate constitui o alternativa interesanta, dar mai intai de toate, v-as propune sa descoperiti cateva informatii utile.

Aparatul de aer conditionat Midea Prime R32 MA2-09NXD0-I/MA-09N8D0-O prezinta o capacitate de modificare a temperaturii de 9000 BTU/h si este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ in regim de racire si A+ in regim de incalzire.

Tehnologia Inverter joaca un rol foarte important in activitatea aparatului, intrucat compresorul isi regleaza automat turatiile, atingand rapid temperatura setata. Pe cicluri lungi de functionare se inregistreaza importante economii cu energia electrica..

Sistemul de filtrare implementat este foarte performant, reusind sa purifice in totalitate aerul. Elimina eficient particulele de praf, poluare si polen, precum si virusurile, bacteriile si alergenii. Mai mult decat atat, filtrul catalizator indeparteaza formaldehida si alti compusi organici volatili, gazele nocive si mirosurile neplacute.

Aparatul Midea Prime R32 MA2-09NXD0-I/MA-09N8D0-O prezinta functia de racire si incalzire, dar si alte functii utile, cum ar fi:

 • Dezumidificare – indeparteaza umiditatea  din aer, prevenind dezvoltarea mucegaiului.
 • Follow Me – implica transformarea telecomenzii din dotare in termostat de camera ce va trannsmite constant feedback catre unitatea principala.
 • Turbo – intensifica temporar activitatea aparatului atingand mai rapid temperatura dorita.
 • Sweet dreams – protejeaza somnul pe parcursul noptii impotriva modificarilor bruste de temperatura.
 • Timer – presupune programarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Auto restart – vizeaza reluarea in mod automat a activitatii aparatului dupa o eventuala pana de curent luand in considerare ultimele setari realizate.
 • Auto curatare – implica mentinerea uscata a vaporizatorului pentru prevenirea dezvoltarii mucegaiului si a bacteriilor.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 80.5 cm lungime, 20.5 cm latime si 32.5 cm inaltime, in timp ce unitatea externa masoara 70 cm lungime, 27 cm latime si 55 cm inaltime.

Opinii personale

Midea Prime R32 MA2-09NXD0-I/MA-09N8D0-O este un model de aparat de aer conditionat foarte bun, ce ofera conditiile optime mai rapid decat v-ati fi gandit. De asemenea, apreciez faptul ca dispune de o gama foarte variata de functii, astfel ca isi va face treaba excelent in orice situatie. Din punctul meu de vedere, poate constitui o alternativa inspirata.

Pareri de la alti cumparatori

Cei care au achizitionat aparatul sustin ca aceasta functioneaza perfect, asa cum se asteptau de altfel. Modifica foarte usor temperatura din camera, elimina disconfortul, iar functiile variate din dotare il fac util si eficient in orice situatie. Asadar, il recomanda mai departe cu toata increderea si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Midea Prime R32 MA2-09NXD0-I/MA-09N8D0-O

9.7

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii si Tehnologii

9.7/10

Pret

9.6/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Eficienta energetica
 • Capacitate mare
 • Sistem de filtrare performant
 • Silentios

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *