Aparat de aer conditionat Midea Prime R32 MA2-18NXD0-I/MA-18N8D-O : Review si Recomandari

Midea

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

0
(0)

Midea Prime R32 MA2-18NXD0-I/MA-18N8D-O este un aparat de aer conditionat bun, ce asigura tot confortul termic de care aveti nevoie asigurand un mediu cat mai placut. Poate fi o varianta foarte interesanta de luat in calcul, insa mai intai de toate, va propunem sa descoperiti mai multe detalii.

Aparatul de aer conditionat Midea Prime R32 MA2-18NXD0-I/MA-18N8D-O pune la dispozitie o capacitate de modificare a temperaturii de 18000 BTU/h si este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ in regim de racire si A+ in regim de incalzire, asigurand un consum energetic redus.

Tehnologia Inverter joaca un rol foarte important in activitatea aparatului, intrucat datorita acesteia compresorul isi poate varia automat turatiile. Astfel, temperatura dorita este atinsa mai rapid, iar pe cicluri lungi de functionare se pot obtine importante economii cu energia electrica.

Sistemul de filtrate din dotare este unul performant, reusind sa asigure o purificare completa a aerului. Indeparteaza eficient particulele fine de praf, poluare, polen, precum si virusurile, bacteriile si alergenii. In plus, filtrul catalizator elimina formaldehida si alti compusi organici volatili, gazele nocive si mirosurile neplacute.

Midea Prime R32 MA2-18NXD0-I/MA-18N8D-O are la baza functiile de racire si incalzire, dar si  alte functii utile:

 • Dezumidificare – elimina umiditatea excesiva din locuinta, prevenind aparitia mucegaiului.
 • Follow Me – presupune transformarea telecomenzii in termostat de camera ce va transmite constant feedback catre unitatea principala.
 • Timer – permite setarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Auto restart – implica reluarea activitatii aparatului dupa o pana de curent luand in considerare ultimele setari realizate.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului temporar atingand temperatura dorita mai rapid.
 • Sweet dreams – previne modificarile bruste de temperatura, asigurand un somn linistit.
 • Auto curatare – presupune mentinerea uscata a vaporizatorului, pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului pe suprafata sa.

Unitatea interna masoara 95.8 cm lungime, 22.3 cm latime si 30.2 cm inaltime, avand o greutate de 10.3 kg. Unitatea externa masoara 80 cm lungime, 33.3 cm latime si 55.4 kg inaltime, avand o greutate de 34 kg.

Opinii personale

Aparatul de aer conditionat Midea Prime R32 MA2-18NXD0-I/MA-18N8D-O este o alternativa foarte buna ce ofera un confort termic optim. Asigura o filtrare completa a aerului, oferind o gama foarte variata de functii pentru orice situatie. In plus, presupune un mod de functionare silentios, este usor de programat si asigura un mod de functionare economic. Asadar, poate fi o alternativa convenabila.

Pareri de la alti cumparatori

Alte persoane care au achizitionat aparatul sustin ca acesta functioneaza perfect, asa cum se si asteptau. Apreciaza in mod deosebit la el gama variata de functii, modul silentios de operare si usurinta cu care pot realiza toate setarile necesare. Din punctul lor de vedere, constituie o alterantiva inspirata al carei raport calitate/pret este unul foarte bun.

V-a fost de folos acest articol?

Logheaza-te si voteaza!

Media notelor 0 / 5. Numar note: 0

Nicio nota inca! Fii primul care voteza!

Recenzii pe scurt: Midea Prime R32 MA2-18NXD0-I/MA-18N8D-O

9.7

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii si Tehnologii

9.7/10

Pret

9.6/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Capacitate mare
 • Eficienta energetica
 • Sistem de filtrare performant
 • Mod de functionare silentios

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *