Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-18FOWF, Inverter, 18000 BTU, Clasa A++, Display, Control WiFi : Review detaliat

Star-Light

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

0
(0)

Aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-18FOWF este o optiune foarte interesanta, prevazuta cu functii si tehnologii moderne, fiind capabil sa ofere confortul termic dorit foarte rapid. Poate fi o alternativa foarte buna, insa mai multe detalii vom discuta in cadrul acestui material.

Star-Light ACM-18FOWF prezinta o capacitate de modificare a temperaturii de 18000 BTU/h in regim de racire si 19000 BTU/h in regim de incalzire, fiind ideal pentru o incapere cu suprafata de pana la 35 mp. In acelasi timp, este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pentru modul racire si A+ pentru modul incalzire asigurand un consum energetic redus.

Tehnologia Inverter joaca un rol foarte important in activitatea aparatului, optimizand activitatea acestuia. Astfel, compresorul isi poate modifica in mod automat turatiile, atingand temperatura dorita mai rapid. In plus, pe cicluri lungi de functionare se pot obtine importante economii cu energia electrica.

O functie foarte interesanta care ne-a atras atentia este cea de Wi-fi care permite controlarea aparatului direct de pe telefonul mobil. Astfel, veti putea controla aparatul chiar si atunci cand nu sunteti prezenti la domiciliu.

Star-Light ACM-18FOWF are la baza functia de racire si incalzire, precum si alte functii utile, cum ar fi:

 • Dezumdifiicare – elimina umezeala din locuinta, prevenind dezvoltarea mucegaiului.
 • Timer – permite programarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Sleep – protejeaza somnul pe parcursul noptii impotriva modificarilor bruste de temperatura.
 • Auto restart – permite reluarea activitatii aparatului dupa o pana de curent luand in considerare ultimele setari realizate.
 • Autodiagnosticare – semnaleaza orice problema de ordin functional afisand pe display un cod specific.
 • Turbo – intensifica temporar activitatea aparatului atingand mai rapid temperatura setata.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 95.7 cm lungime, 21.3 cm latime si 30.2 cm inaltime, avand o greutate de 10 kg. Unitatea externa masoara 80 cm lungime, 33.3 cm latime si 55.4 cm inaltime, avand o greutate de 34 de kg.

Opinii personale

Aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-18FOWF este un model prevazut cu functii si tehnologii moderne, ce asigura cele  mai bune conditii indiferent de vremea de afara. Isi face treaba foarte bine, modificand rapid temperatura din camera. In plus, un plus important se refera la existante tehnologiei Wi-fi, fiind foarte apreciata pentru cei pasionati de tehnologie. In principiu, este un produs reusit care isi merita banii.

Pareri de la alti cumparatori

Cei care au achizitionat aparatul sustin ca s-a dovedit a fi mai bun decat se asteptau, apreciind existenta tehnologiei Wi-fi, precum si a functiilor diversificate dind otare. Reuseste sa faca fata cu succes si incaperilor mai mari, singura conditie fiind aceea de a respecta suprafata maxima admisa. Din punctul lor de vedere, este un produs potrivit nevoilor sale, ceea ce ii determina sa il recomande mai departe si sa aprecieze raportul calitate/pret drept unul avantajos.

V-a fost de folos acest articol?

Logheaza-te si voteaza!

Media notelor 0 / 5. Numar note: 0

Nicio nota inca! Fii primul care voteza!

Review pe scurt: Star-Light ACM-18FOWF

9.6

Calitate

9.6/10

Rezistenta

9.7/10

Functii si Tehnologii

9.6/10

Pret

9.5/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Tehnologie Wi-fi
 • Gama variata de functii
 • Potrivit si pentru incaperi mai spatioase
 • Eficienta energetica

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *