Aparat de aer conditionat Samsung Luzon 12000 BTU, Clasa A++/A+, Fast cooling, Mod Eco, AR12TXHZAWKNEU/AR12TXHZAWKXEU, Alb : Review detaliat

Samsung

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Samsung Luzon AR12TXHZAWKNEU/AR12TXHZAWKXEU este un aparat de aer conditionat foarte bun ce reuseste foarte usor sa restabilizeze confortul termic, insa, inainte de lua orice decizie, va propunem  sa urmariti in continuare acest material pentru a afla mai multe informatii utile in vederea formarii unei pareri pertinente.

Aparatul de aer conditionat Samsung Luzon AR12TXHZAWKNEU/AR12TXHZAWKXEU ofera o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h, fiind potrivit pentru incaperi cu suprafete de pana la 35 mp. In acleasi timp, este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ in regim de racire si A+ in regim de incalzire, asigurand un consum energetic redus.

Tehnologia Inverter prezinta un rol deosebit de important in activitatea aparatului, fiindca datorita acesteia compresorul isi poate modifica in mod automat turatiile, astfel incat sa atinga mai rapid temperatura dorita. In plus, pe cicluri lungi de functionare se pot obtine importante economii energetice.

Sistemul de filtrare implementat ofera o purificare eficienta a aerului, indepartand chiar si cele mai fine particule. Mai mult decat atat, este prevazut cu sistem de auto-curatare asigurand astfel performante constante in timp.

Samsung Luzon AR12TXHZAWKNEU/AR12TXHZAWKXEU are la baza functiile de racire si incalzire, precum si alte functii utile:

 • Dezumidificare – elimina eficient umezeala rezultata in timpul somnului.
 • Timer – presupune programarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Auto restart – permite reluarea activitatii aparatului dupa o pana de curent luand in considerare ultimele setari realizate.
 • Good Sleep – protejeaza somnul impotriva variatiilor bruste de temperatura.
 • Fast cooling – intensifica activitatea aparatului, atingand temperatura dorita mai rapid.
 • Auto curatare – presupune uscarea rapida a vaporizatorului pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului pe suprafata sa.
 • Autodiagnosticare – semnaleaza orice problema de ordin functional care apare, afisand pe display un cod specific pe care il veti putea gasi in manual.

In ceea ce priveste zgomotul produs, nu veti avea de ce sa va faceti probleme, intrucat este un aparat silentios, al carui nivel zgomot variaza in intervalul 19-38 dB.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 21.5 cm lungime, 82 cm latime si 29.9 cm inaltime, avand o greutate de 9.1 kg. Unitatea externa masoara 24.2 cm lungime, 66 cm latime si 47.5 cm inaltime, avand o greutate de 22.6 kg.

Opinii personale

Samsung Luzon AR12TXHZAWKNEU/AR12TXHZAWKXEU este, fara indoiala, o alternativa buna in materie de aparate de aer conditionat, ce ofera performante foarte bune. De asemenea, functiile din dotare sunt foarte bine gandite, aparatul reuseste sa modifice rapid temperatura si sa elimine disconfortul termic. Insa, personal, m-as fi asteptat sa dispuna si de functia Wi-fi ce permite controlul aparatului de pe telefonul mobil. Lipsa acesteia nu influenteaza in mod direct performantele, dar ar fi oferit mai multa flexibilitate.

Pareri de la alati cumparatori

Cei care au cumparat si folosesc acest aparat declara ca functioneaza foarte bine, asa cum se si asteptau. Modifica  destul de repede temperatura, este usor de programat si nici  nu produce mult zgomot. Nu au intampinat niciun fel de probleme cu acest produs, drept pentru care o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Samsung Luzon AR12TXHZAWKNEU/AR12TXHZAWKXEU

9.7

Calitate

9.8/10

Rezistenta

9.8/10

Functii si Tehnologii

9.5/10

Pret

9.5/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Gama variata de programe
 • Sistem de filtrare performant
 • Eficienta energetica
 • Silentios

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *