Aparat de aer conditionat Star-Light ACT-12ETL, 3D Inverter, 12000 BTU, Functie incalzire, Clasa A++, Display, Alb : Review detaliat

Star-Light

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Star-Light ACT-12ETL este un aparat de aer conditionat eficient ce vine la pachet cu un pret foarte avantajos. Va propunem  sa urmariti in continuare acest material pentru a afla mai  multe informatii utile in vederea formarii unei pareri pertinente.

Aparatul de aer conditionat Star-Light ACT-12ETL este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h atat in regim de incalzire, cat si in regim de racire, fiind ideal pentru o incapere cu suprafata de pana la 22 mp. In acelasi timp, este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pentru modul racire si A+ pentru modul incalzire asigurand un consum energetic redus.

Tehnologia Inverter joaca un rol extrem de important in activitatea aparatului, deoarece compresorul isi poate varia in mod automat turatiile, atingand mult mai rapid temperatura setata. Pe cicluri lungi de functionare, se pot obtine importante economii cu energia electrica.

Sistemul de filtrare din dotare reuseste sa ofere o purificare eficienta a aerului, imbunatatind astfel calitatea aerului din incapere. In plus, filtrul se poate detasa cu usurinta pentru a fi spalat.

Star-Light ACT-12ETL dispune de functiile de baza de racire si incalzire, dar si de alte functii utile, cum ar fi:

 • Dezumidificare – elimina umezeala excesiva din aer, prevenind dezvoltarea mucegaiului in locuinta.
 • Timer – permite programarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Auto restart – face posibila reluarea automata a activitatii aparatului dupa o pana de curent, in conformitate cu ultimele setari realizate.
 • Sleep – protejeaza somnul pe parcursul noptii impotriva variatiilor bruste de temperatura.
 • Autodiagnosticare – semnaleaza orice problema de ordin functional, afisand pe display un cod specific pe care il veti gasi in manual.
 • Turbo – intensifica activitatea aparatului temporar, atingand mai rapid temperatura dorita.

In ceea ce priveste zgomotul produs, pe cea mai puternica treapta de putere inregistreaza 50 dB.

Dimensiunile unitatii interne sunt de 78 cm lungime, 24.5 cm latime si 29 cm inaltime avand o greutate de 8 kg. In acelasi timp, unitatea externa masoara 76 cm lungime, 29.4 cm latime si 49.5 cm inaltime, avand o greutate de 23.5 kg.

Opinii personale

Star-Light ACT-12ETL poate fi o varianta foarte convenabila, oferind functiile necesare pentru un confort termic optim indiferent de  temperaturile inregistrate de termometre afara. Reuseste sa modifice destul de rapid temperatura din camera, este silentios si usor de programat. Avand in vedere capacitatea de modificare a temperaturii, este indicat fie intr-un dormitor mare, fie in living.

Pareri de la alti cumparatori

Alte persoane care au achitionzat aparatul se declara multumite de alegerea facuta fiindca aparatul functioneaza in parametrii optimi. Sunt incantati de diversitatea functiilor din dotare pe care le considera foarte utile si declara ca nic nu face foarte mult zgomot. Asadar, produsul este in concordanta cu nevoile si asteptarile sale, motiv pentru care il recomanda la randul lor mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Star-Light ACT-12ETL

9.5

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Functii si Tehnologii

9.4/10

Pret

9.4/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Tehnologie Inverter
 • Gama variata de functii
 • Usor de programat

Pareri Contra

 • Fara tehnologie Wi-fi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *