Aparat de aer conditionat Tesla 12000 BTU TT34EXC1-1232IAWPC : Review si Pareri pertinente

Tesla

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Tesla TT34EXC1-1232IAWPC este un aparat de aer conditionat foarte avantajos ca pret, ce nu face rabat de la calitate si care ar putea fi o optiune excelenta si pentru cei cu un buget mai restrans. Daca este sau nu varianta ideala si pentru voi, ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Aparatul de aer conditionat Tesla TT34EXC1-1232IAWPC prezinta o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h si este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ in regim de racire si A+ in regim de incalzire, asigurand un consum energetic redus.

Tehnologia pe Inverter joaca un rol important in activitatea aparatului caci datorita acesteia compresorul isi poate regla automat atingand mia rapid temperatura setata. Pe cicluri lungi de functionare se pot obtine importante economii cu energia electrica.

Sistemul de filtrare implementat asigura o purificare completa a aerului, eliminand atat particulele fine de praf, poluare si polen, cat si virusurile, bacteriile si alergenii. In plus, poate fi detasat si spalat direct sub jetul de apa.

Tehnologia Wi-fi permite controlarea aparatului direct de pe telefonul mobil, astfel ca il veti putea porni chiar si atunci cand nu sunteti prezenti fizic la domiciliu.

Tesla TT34EXC1-1232IAWPC are la baza functiile de racire si incalzire, dar si alte functii utile, cum ar fi:

 • Dezumidificare – elimina umezeala excesiva din aer prevenind dezvoltarea mucegaiului in locuinta.
 • Timer – presupune programarea aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Auto-restart – aparatul isi poate relua activitatea in mod automat, dupa o pana de curent, luand in considerare ultimele setari realizate.
 • Turbo – intensifica temporar activitatea aparatului pentru a atinge mai rapid temperatura dorita.
 • Sleep – va protejeaza somnul pe tot parcursul noptii impotriva modificarilor bruste de temperatura.
 • Dezghetare inteligenta – in regim de incalzire, inainte de a isi incepe activitatea, aparatul va dezgheta intai unitatea externa pentru a preveni eventuale defectiuni.
 • Autodiagnosticare – identifica si semnaleaza orice problema de ordin functional care ar putea aparea, afisand pe display un cod specific.
 • I Feel – transforma telecomanda in termostat de camera transmitand constant feedback catre unitatea principala.

Totodata, se poate lauda si la capitolul zgomot produs, fiindca este un aparat silentios care pe cea mai joasa treapta de putere inregistreaza 22 dB, iar pe cea mai puternica 40 dB.

Unitatea interna masoara 77.7 cm lungime, 19.7 cm latime si 25 cm inaltime, avand o greutate de 8 kg. Unitatea externa masoara 77.7 cm lungime, 29 cm latime si 49.5 cm inaltime, avand o greutate de 23.3 kg.

Opinii personale

Tesla TT34EXC1-1232IAWPC este un aparat de aer conditionat bine dotat, care dispune de o gama variata de functii si tehnologii reusind sa faca fata oricarei situatii. O surpriza placuta este prezenta tehnologiei Wi-fi care ofera o flexibilitate foarte buna, astfel incat puteti programa aparatul in timp ce va aflati in oras sau la birou, iar cand ajungeti acasa va puteti bucura de un confort termic optim. Asadar, poate fi o alternativa buna la un pret excelent.

Pareri de la alti cumparatori

Cei care au achizitionat acest  model si l-au folosit s-au declarat multumiti de alegerea facuta fiindca isi face treaba eficient, dispune de o gama extrem de variata de functii si este usor de programat, chiar si de pe telefon. De asemenea, apreciaza faptul ca este un aparat silentios, nu este deloc deranjant in timpul functionarii. Din punctul lor de vedere, a fost o alegere excelenta al carei raport calitate/pret este unul foarte bun.

Aparat de aer conditionat Tesla 12000 BTU TT34EXC1-1232IAWPC

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Tesla TT34EXC1-1232IAWPC

9.6

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Functii si Tehnologii

9.7/10

Pret

9.6/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Eficienta energetica
 • Tehnologie Wi-fi
 • Sistem de filtrare performant
 • Gama variata de functii moderne
 • Silentios

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate
Aparat de aer conditionat Tesla 12000 BTU TT34EXC1-1232IAWPC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *