Aparat de aer conditionat Tesla TT34TP21-1232IAW : Review si Recomandari

Tesla

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Tesla TT34TP21-1232IAW este un aparat de aer conditionat foarte convenabil la pret ce vine la pachet cu functii variate pentru un confort termic optim. Daca este sau nu o alternativa potrivita si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in continuarea acestui material.

Aparatul de aer conditionat Tesla TT34TP21-1232IAW prezinta o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h si este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ in regim de racire si A+ in regim de incalzire, asigurand un consum energetic redus.

Tehnologia pe Inverter detine un rol foarte important in activitatea aparatului fiindca datorita acesteia compresorul isi poate regla in mod automat turatiile. Astfel, va atinge mai rapid temperatura dorita, iar pe cicluri lungi de functionare se pot obtine importante economii cu energia electrica.

Sistemul de filtrare implementat asigura o purificare eficienta a aerului, iar partea si mai interesanta este ca poate fi detasat cu usurinta pentru a fi spalat simplu si rapid.

De asemenea, tehnologia Wi-fi asigura o flexibilitate foarte mare, aparatul putand fi controlat chiar si de pe telefonul mobil, indiferent ca sunteti sau nu prezenti la domiciliu. Astfel, il puteti programa si realiza toate setarile dorite fie ca va aflati la birou sau in oras.

Tesla TT34TP21-1232IAW are la baza functiile de racire si incalzire, dar si alte functii utile, precum:

 • Dezumidificare – indeparteaza umiditatea excesiva din aer, prevenind dezvoltarea mucegaiului in locuinta.
 • Timer – permite programarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Auto restart – presupune reluarea activitatii aparatului dupa o pana de curent luand in considerare ultimele setari realizate.
 • Sleep – previne modificarile bruste de temperatura, oferind un somn linistit pe tot parcursul noptii.
 • Turbo – intensifica temporar activitatea aparatului atingand mai rapid temperatura setata.
 • I Feel – transforma telecomanda in termostat de camera transmitand constant feedback catre unitatea principala.
 • Dezghetare inteligenta – implica decongelarea unitatii exterioare inainte de pornirea functiei de incalzire.
 • Auto diagonosticare – identifica si semnaleaza orice problema de ordin functional afisand pe display un cod specific pe care il veti gasi in  manual.

In ceea ce priveste zgomotul produs, discutam despre un aparat silentios, care pe cea mai joasa treapta de putere inregistreaza 22 dB, iar pe cea mai puternica 51 dB.

Unitatea interna masoara 27.5 cm lungime, 79 cm latime si 19.2 cm inaltime, avand o greutate de 8 kg. Unitatea externa masoara 29 cm lungime, 77.7 cm latime si 49.5 cm inaltime, avand o greutate de 23.3 kg.

Opinii personale

Tesla TT34TP21-1232IAW este o optiune foarte convenabila ca pret, ce dispune de toate functiile necesare pentru a asigura un confort termic bun. O adevarata surpriza placuta a fost functia Wi-fi care, din punctul meu de vedere, este foarte utila. Aplicatia mobila este usor de instalat si de folosit, iar aparatul raspunde prompt la comenzi. Poate constitui o alternativa excelenta si pentru cei cu un buget mai redus.

Pareri de la alti cumparatori

Clientii actuali declara ca aparatul isi face treaba eficient, modifica repede temperatura din camera si elimina numaidecat disconfortul termic. De asemenea, sustin ca este silentios, economic, usor de programat, exact ceea ce isi doreau. Pentru nevoile sale a fost o alegere corecta al carei raport calitate/pret este unul avantajos.Aparat de aer conditionat Tesla TT34TP21-1232IAW

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Tesla TT34TP21-1232IAW

9.6

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Functii si Tehnologii

9.6/10

Pret

9.5/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Eficienta energetica
 • Tehnologie Wi-fi
 • Gama variata de functii
 • Silentios

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate
Aparat de aer conditionat Tesla TT34TP21-1232IAW

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *