Aparat de aer conditionat Samsung WindFree Pure 1.0 Wi-Fi 9000 BTU, Clasa A++, AI Auto Comfort, Fast cooling, Compresor Inverter, AR09AXKAAWKNEU/AR09AXKAAWKXEU, Alb : Review si Recomandari

Samsung

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Samsung WindFree Pure 1.0 AR09AXKAAWKNEU/AR09AXKAAWKXEU este un model de aparat de aer conditionat ultra performant, dotat cu tehnologii moderne care poate fi, cu siguranta, o achizitie inspirata chiar si pentru cei mai pretentiosi. Dar, mai intai, va propunem sa descoperiti in continuare toate informatiile de care aveti nevoie pentru a va putea forma o parere cat mai obiectiva.

Aparatul de aer conditionat Samsung WindFree Pure 1.0 AR09AXKAAWKNEU/AR09AXKAAWKXEU este prevazut cu o capacitate de modificare a temperaturii de 9000 BTU/h, fiind indicat pentru suprafete de pana la 25 mp. In acelasi timp, este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ atat in regim de racire, cat si in regim de incalzire, asigurand un consum energetic redus.

Tehnologia Inverter joaca un rol important in activitatea aparatului fiindca datorita acesteia compresorul isi poate regla automat turatiile. Astfel, pe cicluri lungi de functionare, se pot obtine importante economii cu energia electrica.

Sistemul de filtrare implementat reuseste sa asigure o purificare completa a aerului, eliminand eficient particulele fine de praf, poluare si polen, dar si virusurile, bacteriile si alergenii.

Tehnologia Wi-fi permite controlarea aparatului direct de pe telefon folosind aplicatia mobila. Astfel, veti putea porni sau opri aparatul, veti putea realiza toate setarile dorite chiar si atunci cand nu sunteti prezenti la domiciliu.

Samsung WindFree Pure 1.0 AR09AXKAAWKNEU/AR09AXKAAWKXEU are la baza functiile de racire si incalzire, dar si alte functii utile, precum:

 • Dezumidificare – elimina umiditatea excesiva din aer prevenind dezvoltarea mucegaiului in locuinta.
 • Timer – presupune programarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Auto restart – permite reluarea activitatii aparatului dupa o pana de curent luand in considerare ultimele setari realizate.
 • Good Sleep – protejeaza somnnul impotriva modificarilor bruste de temperatura.
 • Fast cooling – atinge mai rapid temperatura setata intensificand temporar activitatea aparatului.
 • Eco – asigura un confort termic optim cu un consum redus de resurse.
 • Auto clean – vizeaza mentinerea uscata a vaporizatorului pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului pe suprafata sa.
 • Autodiagnosticare – identifica si semnaleaza orice problema de ordin functional afisand pe display un cod specific.

Unitatea interna masoara 82 cm lungime, 34.5 cm latime si 21.5 cm inaltime, avand o greutate de 10.3 kg. Unitatea externa masoara 79 cm lungime, 54.8 cm latime si 28.5 cm inaltime, avand o greutate de 32.5 cm.

Opinii personale

Samsung WindFree Pure 1.0 AR09AXKAAWKNEU/AR09AXKAAWKXEU este de departe un aparat de aer conditionat performant pregatit sa va asigure tot confortul termic de care aveti nevoie. Dispune de cele mai variate functii, integreaza un sistem de filtrare performant, iar aplicatia mobila este de foarte mare folos. Din punctul meu de vedere, poate fi o alegere excelenta chiar si pentru cei mai pretentiosi si putem spune ca intr-adevar isi merita fiecare banut.

Pareri de la alti cumparatori

Clientii sunt foarte incantati de achizitie facuta si sustin ca aparatul functioneaza excelent asa cum, de altfel, se si asteptau. Modifica foarte rapid temperatura din camera, aplicatia mobila raspunde prompt la comenzi si este foarte usor de folosit. In plus, este si silentios si economic, exact ceea ce isi doreau. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Samsung WindFree Pure 1.0 AR09AXKAAWKNEU/AR09AXKAAWKXEU

10

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Functii si Tehnologii

10.0/10

Pret

9.8/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Eficienta energetica
 • Gama variata de functii performante
 • Sistem de filtrare avansat
 • Tehnologie Wi-fi

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate
Aparat de aer conditionat Samsung WindFree Pure 1.0 AR09AXKAAWKNEU/AR09AXKAAWKXEU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *