Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW312A3WF20 Premium Wi-Fi : Review si Recomandari

Whirpool

Cele mai noi campanii de la  magazinele preferate:

Vezi ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

0
(0)

Whirlpool SPIW312A3WF20 este un model de aparat de aer conditionat din gama premium al marelui producator Whirpool ce vine la pachet cu sistem si functii avansate pentru un confort termic superior, indiferent de sezon. Daca reprezinta sau nu cea mai buna alegere si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in continuarea acestui material.

Aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIW312A3WF20 prezinta o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h putand face face unor suprafete de pana la 30 mp. In acelasi timp, este incadrat in clasa de eficienta energetica A+++, cea mai performanta clasa la ora actuala, asigurand un consum energetic redus.

Tehnologia Inverter joaca un rol foarte important in activitatea aparatului fiindca datorita acesteia compresorul isi poate regla automat turatiile. Astfel, pe cicluri lungi de utilizare se pot obtine importante economii cu energia electrica.

Filtrul HEPA reuseste sa elimine eficient pana la 99.9% dintre particulele cele mai fine de la praf, poluare si polen, dar si virusurile, bacteriile si alergenii.

Aparatul dispune si de tehnologia Wi-fi ce permite controlarea aparatului direct de pe telefon folosind aplicatia mobila. Mai mult decat atat, il veti putea porni sau opri si realiza toate setarile dorite, chiar si atunci cand nu sunteti prezenti fizic la domiciliu.

Whirlpool SPIW312A3WF20 are la baza functiile de racire si incalzire, dar si alte functii utile, cum ar fi:

 • Dezumidificare – indeparteaza umiditatea excesiva din locuinta.
 • Timer – permite programarea activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Auto restart – implica reluarea in mod automat a activitatii aparatului dupa o pana de curent luand in considerare utlimele setari realizate.
 • Sleep – previne modificarile bruste de temperatura.
 • Turbo – intensifica temporar activitatea aparatului pentru a atinge mai rapid temperatura dorita.
 • Mod silentios – presupune un mod de functionare silentios.
 • Autodiagnoza – identifica si semnaleaza orice problema de ordin functional afisand pe display un cod specific.

Unitatea interna masoara 21 cm lungime, 90.5 cm latime si 27 cm inaltime, avand o greutate de 9 kg. Unitatea externa masoara 28 cm lungime, 81 cm latime si 58.5 cm inaltime, avand o greutate de 37 de kg.

Opinii personale

Whirlpool SPIW312A3WF20 este un model de aparat de aer conditionat performant, o varianta ideala si pentru cei mai pretentiosi. Modifica rapid temperatura din camera, elimina disconfortul termic si ofera un mediu mai curat si mai sanatos. Este fara indoaiala o solutie eficient in orice sezon care va poate restabili confortul termic numaidecat.

Pareri de la alti cumparatori

Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna care este in conformitate cu necesitatile sale. Concret, apreciaza in mod deosebit diversitatea functiilor din dotare, faptul ca este un aparat silentios si economic, ce reuseste sa faca fata oricaror conditii, restabilind confortul termic destul de rapid. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Whirlpool SPIW312A3WF20

10

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Functii si Tehnologii

10.0/10

Pret

9.9/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Filtru HEPA
 • Tehnologie Wi-fi
 • Gama variata de functii moderne
 • Eficienta energetica A+++
 • Silentios

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate
Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW312A3WF20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *